تبلیغات
آموزش آشپزی - کمه جوش سبزوار
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

ماست                     1 کیلو

گوجه فرنگی             2 کیلو (خرد یا رنده شده)

تره خرد شده             5 – 4 قاشق غذاخوری

نعناع تازه خرد شده     2 قاشق غذاخوری

پیاز                         2 عدد

پودر گردو                  4 قاشق غذاخوری

کشک                     3 تا 4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ                  2 عدد

کره                         50 گرم

نعناع خشک              1 قاشق غذاخوری

زردچوبه                             1 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز                 به میزان دلخواه

روغن مایع و نمک        به میزان لازم

 

میتوانید مواد را کلاً نصف کنید و غذای کمتری تهیه کنید.

برای اینکه غذا سریع آماده شود ما گوجه فرنگی را با پوست خرد میکنیم و با یک کم آب جوش میدهیم بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن به حالت پوره در می آوریم.

ماست را در ظرف میریزیم کشک را اضافه میکنیم میتوانید کشک را حذف هم کنید اما طعم این غذا را خیلی بهتر میکند گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم تخم مرغ را هم اضافه کرده و با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن کاملاً میکث میکنیم.

کره و روغن را در قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم اگر روغن حیوانی در دسترس داشته باشید خیلی خوشمزه تر میشود. پیازهای ریز خرد شده و تفت داده شده که طلایی شده است را داخل قابلمه میریزیم زردچوبه و تره را اضافه میکنیم نعناع تازه را هم اضافه میکنیم.

اگر نعناع تازه نداشتید میتوانید کلاً نعناع خشک استفاده کنید.

اگر تره تازه در دسترس نبود میتوان از تره خشک به جای آن استفاده کرد اما در آن صورت باید خیلی کمتر تفت داده شود چون زود میسوزد.

گردو اگر ریز خرد شده باشد بهتر از حالت پودر آن است البته بستگی به سلیقه خودتان دارد.

گردو را هم به مواد اضافه میکنیم مواد را خوب تفت میدهیم وقتی کامل تفت داده شد مواد را داخل قابلمه اضافه میریزیم.

 اگر از تخم مرغ استفاده نمیکنید به جای آن برای غلیظ شدن این غذا 1 قاشق آرد سفید در این مرحله اضافه کنید.

میتوان در این مرحله مقداری آب جوش هم اضافه کرد تا کمی از غلظت این غذا کم شود (در صورت دلخواه).

وقتی جوش آمد نمک اضافه میکنیم در آخر هم فلفل قرمز اضافه میکنیم.

 

برای اینکه غذا بریده بریده نشود بهتر است که وقتی مواد مخلوط شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کردیم تا وقتی جوش میاید مرتب هم بزنیم اما وجود تخم مرغ از بریده بریده شدن مواد جلوگیری میکند. اگر از تخم مرغ استفاده نکنید باید مواد را که داخل قابلمه ریختید تا وقتی جوش بیاید مرتب هم بزنید.

روش سنتی سرو این غذا در سبزوار به این صورت است که همراه این غذا از نیمرو و بادمجان که همراه با آب آب گوجه فرنگی مغز پخت شده و پیاز داغ نیز به آن اضافه شده سرو میشود یعنی در ظرف هر فرد ابتدا مقداری از این کمه جوش ریخته و روی آن یک عدد نیمرو و یک عدد بادمجان گذاشته میشود و همراه نان خشک محلی مصرف میشود.





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 18 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 16 شهریور 1396 08:29 ق.ظ
Good day! Would you mind if I share your blog with my zynga
group? There's a lot of people that I think would really appreciate your content.
Please let me know. Thanks
چهارشنبه 18 مرداد 1396 05:56 ب.ظ
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed!
Very helpful info particularly the last part :) I care for such information a
lot. I was seeking this certain info for a very
long time. Thank you and best of luck.
شنبه 23 اردیبهشت 1396 05:25 ق.ظ
Every weekend i used to pay a visit this site, for the reason that i want enjoyment, for the reason that this this site conations truly fastidious funny
stuff too.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 10:09 ب.ظ
I'm not sure where you are getting your information, but great topic.
I needs to spend some time learning more or understanding more.
Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :