تبلیغات
آموزش آشپزی - کوکوی پاستا
 
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

پیاز                                   1عدد متوسط نگینی خرد شده

ژامبون                              نصف پیمانه نگینی خرد شده

سوسیس                          نصف پیمانه نگینی خرد شده

نخود فرنگی                          یک پیمانه

فلفل دلمه ای                     1 عدد متوسط

تخم مرغ                            4 - 3 عدد

رب گوجه فرنگی                   2 -1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه            به میزان لازم

قارچ                                  حدود 200 گرم نگینی خرد شده

 

میتوان از گوشت چرخ کرده هم به همراه سوسیس و کالباس استفاده کرد.

 

میتوان فقط از یکی از سوسیس و کالباس هم استفاده کرد.

 

این کوکو تقریباً مزه پیتزا دارد اما از پنیر پیتزا استفاده نمیکنیم چون به ظرف میچسبد و حالت دلخواه به دست نمی آید.

 

پیاز را داخل روغن گرم شده روی حرارت میگذاریم.

 

فلفل دلمه ای را نگینی خرد میکنیم.

 

نخود فرنگی را ما فریز شده استفاده میکنیم.

 

برای فریز کردن نخود فرنگی آب را میگذاریم بجوشد 1 قاشق مرباخوری جوش شیرین برای یک لیتر آب میریزیم بعد نخود را اضافه میکنیم حدود 2 دقیقه بعد از جوش آمدن فرصت میدهیم تا نخود کمی نیم پز شود و جوش شیرین باعث میشود رنگ نخود حفظ شود.

 

نخود اگر به صورت خام داخل فریزر گذاشته شود تولید قارچ میکند و بسیار هم خطرناک است.

 

زردچوبه را به پیاز اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم.

 

برای اینکه رب در غذا خوش رنگ تر شود رب را حتماً تفت میدهیم. بعد به مواد اضافه میکنیم.

 

آویشن، نمک و فلفل به پیاز اضافه میکنیم. استفاده از فلفل اختیاری است.

 

نوع کالباس زیاد مهم نیست دلخواه است.

 

ما از سوسیس پنیر استفاده کردیم اما این مورد هم اختیاریست و از هر نوعی میتوانید استفاده کنید.

 

نخود فرنگی و سوسیس و کالباس را به مواد اضافه میکنیم.

 

حدود نصف پیمانه آب معمولی به مواد اضافه میکنیم تا مزه ها با هم ادغام شوند.

 

برای اینکه قارچ سیاه نشود یک اسپری آبلیمو به آن میزنیم.

 

قارج را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

اگر زیاد غذا را هم بزنید خورد میشود پس زیاد نیازی به تفت دادن نیست.

 

حرارت را بعد از اضافه کردن قارچ زیاد میکنیم.

 

یک بسته پاستای فرم دار استفاده میکنیم.

 

پاستا حتماً باید شکل دار باشد.

 

مواد آماده شده را داخل پاستای آبکش شده میریزیم و کمی مخلوط میکنیم تا سس خنک شود. اگر سس خنک نشود تخم مرغ داخل آن میپزد.

 

اگر در این مرحله تخم مرغ اضافه نکنید هم این غذا یک خوراک پاستای بسیا لذیذ است.

 

تخم مرغها را به مواد اضافه میکنیم.

 

تخم مرغها را همیشه قبل از استفاده در کاسه جداگانه شکسته و از سلامتی آن مطمئن شوید.

 

مواد را خوب مخلوط میکنیم.

 

روغن را در تابه روی حرارت میگذاریم تا کاملاً داغ شود.

 

میتوانیم کوکو را قالب بزنیم یا یک تکه داخل ظرف بریزیم. حدود 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن هر طرف کوکو لازم است.

 

این کوکو حتماً با نان خورده میشود.

 

نشانه آماده شدن کوکو این است که وقتی تابه را تکان میدهیم کوکو به راحتی در آن تکان میخورد.

 

پاستای فرم دار را زمانی که میخواهیم بجوشانیم آب و نمک را روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش آمد پاستا را اضافه میکنیم و 20 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد داخل آبکش ریخته و با آب سرد شستشو میدهیم.

 

وقتی پاستا را آبکش کردیم اگر داخل قابلمه بریزیم و داخل آن آب سرد بریزیم این پاستا تا 48 ساعت قابل استفاده میماند.

 

وقتی یک طرف پاستا خوب سرخ شد برش میزنیم و بعد برمیگردانیم.

 

این غذا با سس کچاب هم خیلی خوشمزه میشود.





نوع مطلب : انواع کوکو و کتلت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 10 مرداد 1396 06:14 ق.ظ
I think what you published was very logical.
However, what about this? suppose you added a little information? I mean, I don't
wish to tell you how to run your blog, but what if you added a headline that makes people desire more?

I mean آموزش آشپزی - کوکوی پاستا is kinda boring.

You should peek at Yahoo's home page and see how they create article headlines to grab
viewers to open the links. You might add a video or a picture
or two to grab people interested about everything've written. In my opinion, it might make your posts a
little bit more interesting.
چهارشنبه 21 تیر 1396 12:31 ق.ظ
For the reason that the admin of this site is working, no hesitation very quickly it will be well-known, due to its quality contents.
جمعه 25 فروردین 1396 05:18 ب.ظ
I loved as much as you will receive carried out right
here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish
be delivering the following. unwell unquestionably come further
formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case
you shield this hike.
جمعه 17 خرداد 1392 01:58 ب.ظ
به جای قارج اگر خواستی می تونی عصاره قارچ الیت بریزی
سه شنبه 27 مهر 1389 10:03 ب.ظ
سلام رویا جان دست نوشته های خوبی داری بسیار مفید من از کلم پلو ان
اسفاده کردم در ضمن سری هم به ما بزن قصه های قدیم منتظرم حتما بیا
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :