تبلیغات
آموزش آشپزی - آپلاق (غذای بین المللی)
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

 

مواد لازم:

 

ماکارونی فرم دار آبکش شده             1بسته

قارچ                                           200 گرم

گوشت چرخ کرده                           250 گرم

نخود فرنگی                                  نصف پیمانه

فلفل دلمه ای متوسط                     2 عدد

آرد گندم                                      2 قاشق غذاخوری

کره                                            50 گرم

پیاز نگینی خرد شده                       1 عدد

هویج نگینی خرد شده                     1 عدد

رب گوجه فرنگی                            2 قاشق سوپخوری

شیر                                           1 پیمانه

نمک، فلفل، ادویه و آویشن               به میزان لازم

 

برای این غذا نیاز به سس سفید داریم. سس سفید یا بشامل به ترتیب زیر درست میشود:

کره را داخل ظرف میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا کامل داغ شود اما نباید کره بسوزد و طعم آن عوض شود. بعد از ذوب شدن کره آرد را با نمک و فلفل سفید مخلوط میکنیم. فلفل سفید را به این خاطر اضافه میکنیم که رنگ سس عوض نشود. این سس در بیشتر غذاهای پنیر دار استفاده میشود به جز پیتزا که خودش خمیر دارد.

آرد را به کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شود بعد از اینکه کاملاً مخلوط شد شیر سرد را اضافه میکنیم و مثل فرنی خوب هم میزنیم تا دانه های جوش در اطراف ظرف مشاهده شود بعد از روی حرارت برمیداریم اما از هم زدن دست نمیکشیم و تا مدتی مرتب هم میزنیم.

اگر دیدید که موقع تفت دادن آرد سفت میشود سریع از روی حرارت بردارید بعد شیر را اضافه کنید.

برای تهیه غذا پیاز را داخل ظرفی ریخته و روغن را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم. فلفل دلمه ای باید به صورت نگینی خرد شود یعنی به شکل مکعب.

میتوان مقدار فلفل دلمه ای را کمتر هم کرد حدود 1 پیمانه باشد کافی است.

ظرف حاوی پیاز را روی حرارت چند بار تکان میدهیم تا پیاز به صورت یکنواخت سرخ شود.

قارچها را تمیز میشوییم قارچ را هیچ وقت داخل آب خیس نکنید چون حالت اسفنجی دارد اگر زیاد خیس شود آب را به خودش جذب میکند.

وقتی پیاز سبک شد از روی حرارت برمیداریم و ادویه ها را یکباره اضافه میکنیم رب را هم اضافه میکنیم. گوشت را هم اضافه میکنیم و داخل مواد باز میکنیم.

وقتی که ظرف روی حرارت است اگر گوشت را اضافه کنیم گوشت گلوله میشود.

دوباره روی حرارت میگذاریم فلفل دلمه ای خرد شده و نخود فرنگی را هم اضافه میکنیم به همراه هویج که حتماً در این غذا باید باشد.

همیشه سعی کنید با وسط چاقو کار کنید چون کار کردن با نوک چاقو سرعت عمل را کم میکند.

قارچ خرد شده را هم اضافه میکنیم تقریباً 1 پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم ته ظرف پرکس را حتماً چرب میکنیم مقداری از سس سفید را ته ظرف پرکس میریزیم و صاف میکنیم پاستا را داخل ظرف میریزیم این غذا باید کمی آبدار باشد.

مواد آماده شده را روی پاستا میریزیم تمام آبی که در ظرف هست را هم اضافه میکنیم روی مواد را با سس سفید پوشش میدهیم روی مواد را با ورقه پنیر پیتزا یا پنیر پیتزای رنده شده کامل میپوشانیم داخل فر به مدت 45 دقیقه طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید میگذاریم که فر را از قبل به مدت یک ربع گرم کرده ایم.

اگر از مواد اضافه بماند میتوانید با پاستا مخلوط کنید و تخم مرغ بزنید و کوکوی پاستا درست کنید. غذا را در همان ظرفی که پخته سر سفره می آوریم و با گلی از گوجه فرنگی تزئین میکنیم.

میتوانیم روی غذا فویل هم بپیچیم تا اگر احیاناً حرارت فر زیاد بود پنیر خشک نشود.

این غذا به صورت گرم سرو میشود و اگر با سس کچاب سرو شود خوشمزه تر میشود.

http://ashpazkhuneh.persianblog.ir





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 24 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
جمعه 7 اردیبهشت 1397 06:04 ب.ظ

Well spoken of course! !
cialis dosage recommendations achat cialis en itali cialis farmacias guadalajara compare prices cialis uk cialis italia gratis click here to buy cialis effetti del cialis cialis arginine interactio purchasing cialis on the internet cialis coupons
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 01:22 ق.ظ

Thank you, Awesome stuff!
buy generic viagra online without prescription viagra side effects generic viagra cheap how can i buy viagra online buying generic viagra buy viagra online uk no prescription vaigra order pharmacy online how to order viagra buying generic viagra
جمعه 17 فروردین 1397 05:32 ب.ظ

Many thanks, Very good information!
40 mg cialis what if i take cialis generico cialis preise schweiz legalidad de comprar cialis cialis 20mg venta de cialis canada generic cialis are there generic cialis click here to buy cialis cialis cuantos mg hay
جمعه 3 فروردین 1397 12:54 ب.ظ

Thank you! Very good stuff.
comprar cialis navarr 5 mg cialis pharmacie en ligne cialis taglich cialis tablets for sale canadian drugs generic cialis tadalafilo cialis prices in england cialis 5 mg effetti collateral cialis online deutschland cialis generika
یکشنبه 27 اسفند 1396 08:16 ب.ظ

Wonderful info. With thanks.
cialis 5 mg effetti collateral tadalafilo cialis alternative interactions for cialis effetti del cialis cialis cipla best buy cialis generic cialis reviews cialis generisches kanada cialis official site
سه شنبه 10 مرداد 1396 07:34 ب.ظ
Very quickly this website will be famous amid all blogging and site-building
users, due to it's pleasant articles
شنبه 31 تیر 1396 02:24 ب.ظ
It's remarkable for me to have a site, which
is valuable in support of my experience. thanks admin
شنبه 19 فروردین 1396 01:36 ب.ظ
Asking questions are actually nice thing if you are not
understanding anything totally, but this article presents nice understanding even.
جمعه 17 خرداد 1392 01:52 ب.ظ
آپلاق تا حالا نخوردم حتما درستش می کنم به نظر خوشمزه می یاد
عصاره قارچ الیت رو تا حالا امتحان کردی؟؟؟؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :