تبلیغات
آموزش آشپزی - دسر یا دلمه سیب
 
شنبه 16 خرداد 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

کره                                   75 گرم

پرتقال                                1 عدد

شکر                                 75 گرم

پودر دارچین                         یک چهارم قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده                   25 گرم

بیسکویت خرد شده               2 قاشق سوپخوری

آلبالو یا زغال اخته خشک شده 25 گرم

مخلوط میوه های خشک        25 گرم

سیب                                4 عدد

 

در اینجا هم آب پرتقال را نیاز داریم هم رنده پوست پرتقال را.

 

از هر سیبی به جز سیب قرمز میتوانیم استفاده کنیم چون سیب قرمز انسجام کمتری دارد و روی حرارت متلاشی میشود. اگر سیب سبز ترش باشد خیلی بهتر است چون این دسر طعم ترش و شیرین دارد. سیبهایی را انتخاب کنید که به راحتی روی میز قرار بگیرد و واژگون نشود.

 

به وسیله چاقو یا وسیله مخصوص خالی کردن داخل میوه داخل سیب را خالی میکنیم به طوری که اصلا چیزی از هسته داخل آن نماند اما خیلی هم خالی نشود چون اگر لایه نازکی از سیب باقی بماند موقع پختن فرم خودش را از دست میدهد پس خیلی کم از داخل سیبها را به آرامی خالی میکنیم. دقت کنید نوک چاقو یا هر وسیله ای که استفاده میکنید نباید به انتهای سیب بخورد و سوراخ ایجاد کند.

 

اگر با ابزار مخصوص داخل سیب را خالی میکنید در صورتی که احیاناً انتهای سیب سوراخ شد آن قسمت در داخل آن ابزار باقی میماند که آن را دوباره سر جای خودش قرار داده و از مواد داخل سیب البته بدون هسته داخل آن کمی میریزیم و خیلی کم فشار میدهیم تا موقع پختن باز نشود.

 

اگر موقع خالی کردن داخل سیبها، داخل سیبهای دیگر سیاه شد مشکلی نیست چون مواد را که داخل سیب پر میکنیم و میگذاریم بپزد این سیاهی تاثیری در ظاهر آن نخواهد داشت.

 

اندازه سیبها بهتر است متوسط باشد.

 

کره را قبلاً گذاشته ایم بیرون تا به دمای محیط برسد و نرم شود.

 

25 گرم کره را کنار میگذاریم و 50 گرم آن را در ظرف میگذاریم و با چنگال آن را باز میکنیم.

 

میتوان از شکر قهوه ای که میزان قند کمتری دارد استفاده کرد یا اینکه از شکر استفاده نکرد و موقع سرو مقداری عسل روی مواد ریخت یا اگر مزه شیرین دوست نداشتید و عسل هم در دسترس نبود میتوانید اصلاً شکر یا عسل استفاده نکنید.

 

شکر را به کره اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

میوه های خشکی که در اینجا استفاده میشود عبارت است از: برگه زردآلو، خرمای PRN که خشک و بدون هسته است و کشمش پلویی و آلبالو خشک بدون هست. ولی شما از هر میوه دیگری میتوانید استفاده کنید. 

 

اگر آلبالوی خشک با هسته دارید میتوانید آن را مدتی خیس کنید تا هسته آن به راحتی جدا شود بعد استفاده کنید. فقط باید شور نباشد.

 

مخلوطی از دارچین و گردو و بیسکویت را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

بیسکویت باید نمک نداشته باشد.

 

آلبالوها را که از قبل خیس کرده ایم را هم اضافه میکنیم و میوه های خشک دیگر که روی آن پوست پرتقال رنده کرده ایم را هم اضافه میکنیم. 3 - 2 قاشق آب پرتقال تازه را به مواد اضافه میکنیم. میتوانیم از آب سیب هم استفاده کنیم.

 

بیسکویتها نباید خیلی ریز شود چون به هم میچسبد و شکل خوبی پیدا نمیکند. و باید کمی به دندان بیاید و درشت هم نباید باشد.

 

یک ظرف در دار انتخاب میکنیم اگر هم ظرف در نداشته باشد از فویل استفاده میکنیم.

 

مواد را داخل سیبها پر میکنیم به طوری که مقداری از مواد بیرون باشد و برای این سیبها نیازی به درپوش نداریم. سیبها را داخل ظرف که با بقیه چرب شده میچینیم و در ظرف را حتماً میبندیم و داخل با حرارت 180 میگذاریم یا اینکه روی گاز یک زیر دیگی یا شعله پخش کن گذاشته و  ظرف را روی آن میگذاریم روی گاز باید خیلی مواظب باشید تا سیبها نسوزد.

 

 

نیازی نیست داخل ظرف هیچ گونه آبی اضافه کنیم.

 

وقتی سیب کمی حرارت ببیند آب آن درآمده و کامل پخته میشود. این دسر آبدار هست یعنی مقداری از آب سیب در انتها در ظرف باقی می ماند.

 

این دسر نباید زیاد پخته شود و اصولاً در عرض نیم ساعت پخته میشود در حدی که دست بزنیم و کمی نرم شده باشد کافی است.

 

نکته خیلی مهم این است که روی پوست سیبها قبل از اینکه برای پخت بگذاریم یک شیار خیلی نازک و سطحی دور تا دور سیب با چاقو ایجاد میکنیم. دقت کنید این شیار موقع پختن باز میشود و نباید عمیق ایجاد شود. این کار برای زیبایی دسر هست.

 

این دسر را با بستنی یا خامه های شیرین شده میتوان سرو کرد.





نوع مطلب : انواع دسر، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


یکشنبه 2 مهر 1396 07:43 ق.ظ
I'm gone to convey my little brother, that he should also go to see this blog on regular basis to take
updated from most recent gossip.
دوشنبه 16 مرداد 1396 06:06 ب.ظ
I'm amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit
the nail on the head. The issue is an issue that too few people are
speaking intelligently about. I am very happy that
I came across this in my search for something concerning this.
دوشنبه 16 مرداد 1396 05:38 ب.ظ
Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard
against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:17 ب.ظ
I'm not certain the place you're getting your info, but great topic.
I needs to spend a while studying more or figuring out more.
Thank you for great information I was on the lookout for this information for my mission.
سه شنبه 10 مرداد 1396 01:09 ق.ظ
Hello! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
Is it difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure
things out pretty quick. I'm thinking about setting up my own but I'm
not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions?
Cheers
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 01:45 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get setup?
I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web savvy so I'm not 100% positive. Any suggestions or advice would be greatly
appreciated. Cheers
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 07:04 ب.ظ
I have read so many articles about the blogger lovers but this article is actually
a nice piece of writing, keep it up.
پنجشنبه 31 فروردین 1396 03:54 ق.ظ
Heya i am for the first time here. I came across this
board and I find It truly useful & it helped
me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.
جمعه 18 فروردین 1396 11:50 ق.ظ
Hello to every one, it's truly a pleasant for me to pay a
quick visit this website, it consists of important Information.
جمعه 17 خرداد 1392 12:47 ب.ظ
یه سر به سایت من و الیت بزن
برای عصاره زعفرونش کلی جایزه های عالی گذاشته
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :