تبلیغات
آموزش آشپزی - سالاد نخود
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

نخود                       350 گرم

پیاز                         1 عدد متوسط خلال شده

فلفل دلمه ای قرمز     1 عدد خلال شده

پیازچه                     5 عدد خلال شده

گوجه فرنگی             2 عدد خلال شده

جعفری و نعناع          به مقدار لازم

 

 

 

مواد لازم برای سس سالاد

 

سیر له شده             2 حبه

زیره سبز                  1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه              2 قاشق سوپحوری

ارده                        2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون               4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل              به میزان لازم

 

نخود را به همراه 5/2 تا 3 لیتر آب و 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون مخلوط میکنیم حدود 2 تا 5/2 ساعت روی حرارت میگذاریم کاملاً نرم و لطیف شود بهتر این است که برای اینکه نخود راحت تر و سریع تر بپزد از 2 یا 3 ساعت قبل خیسش کنیم.

گوجه فرنگی را که نصف کرده و داخلش را خالی کرده و گوشتش را خلال کرده ایم داخل ظرف میریزیم فلفل، پیازچه و پیاز خلال شده و نخود را به آن اضافه میکنیم. جعفری و نعناع را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

تهیه سس

همه مواد را داخل ظرفی مخلوط میکنیم برای اینکه آبلیمو و روغن زیتون خوب با هم مخلوط شوند آنها را با هم داخل شیشه در بسته میریزیم و کمی تکان میدهیم وقتی که خوب مخلوط شدند به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد مواد آماده شده را روی سالاد میریزیم و نیم ساعت در یخچال میگذاریم و رویش را با محافظ میپوشانیم بعد از نیم ساعت سالاد آماده خوردن است.





نوع مطلب : انواع سالاد، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 19 خرداد 1388 :: نویسنده : رویا
شنبه 13 آبان 1396 05:11 ب.ظ
یک بحث جالب است که قطعا ارزش اظهار نظر دارد. باور میکنم
که شما باید بیشتر در مورد این موضوع بنویسید، ممکن است موضوع تابو نباشد، اما معمولا مردم نمی کنند
در مورد چنین موضوعاتی صحبت کنید. بعدی! به سلامتی!!
شنبه 25 شهریور 1396 05:22 ب.ظ
Ridiculous story there. What happened after? Take care!
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:01 ب.ظ
I've been exploring for a little bit for any high quality articles or
weblog posts in this sort of area . Exploring
in Yahoo I ultimately stumbled upon this website.

Studying this info So i am glad to convey that I've an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed.
I such a lot unquestionably will make certain to don?t
omit this site and give it a look regularly.
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:47 ب.ظ
Howdy! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
There's a lot of people that I think would really appreciate your content.
Please let me know. Thanks
سه شنبه 10 مرداد 1396 06:27 ق.ظ
Do you mind if I quote a couple of your
posts as long as I provide credit and sources back to your webpage?

My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would
genuinely benefit from some of the information you
provide here. Please let me know if this ok with you. Appreciate it!
یکشنبه 4 تیر 1396 04:41 ب.ظ
First off I want to say terrific blog! I had a quick question which I'd like to ask if you don't mind.
I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing.
I have had a hard time clearing my mind in getting my ideas out there.
I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes
tend to be wasted just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
Thank you!
سه شنبه 2 خرداد 1396 04:05 ب.ظ
Hey there! I've been reading your site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a
shout out from Houston Texas! Just wanted to say keep
up the good job!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:48 ق.ظ
Nice respond in return of this issue with firm arguments and telling the
whole thing regarding that.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 08:42 ق.ظ
Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo
News. Do you have any suggestions on how to get listed
in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there!
Thank you
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:24 ق.ظ
bookmarked!!, I like your web site!
یکشنبه 20 فروردین 1396 03:57 ق.ظ
It's a shame you don't have a donate button! I'd most
certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now
i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
my Google account. I look forward to fresh updates and will talk
about this site with my Facebook group. Talk soon!
پنجشنبه 16 خرداد 1392 10:45 ب.ظ
با چاشنی های الیت آشنا هستی؟همشون غذا رو واقعا خوش طعم می کنن
چاشنی لیمو و فلفل الیت رو ایندفعه تو غذات امتحان کن حتما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :