تبلیغات
آموزش آشپزی - سالاد آلاسکا
 
سه شنبه 19 خرداد 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

ژامبون گوشت           150 گرم

پیاز                         100 گرم

خیار شور                  100 گرم

گوجه فرنگی             100 گرم

فلفل دلمه ای            100 گرم

کنسرو ذرت               150 گرم

سرکه و روغن زیتون     برای چاشنی

نمک و فلفل              به میزان لازم

 

همه مواد را کبریتی خلالی میکنیم گوجه فرنگی را فیله میکنیم یعنی به چهار قسمت تقسیم میکنیم داخلش را کاملاً خالی میکنیم و بعد خلال میکنیم. ژامبون را داخل ظرف ریخته و پیاز، خیارشور، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک، و فلفل، سرکه و روغن زیتون یا روغن ذرت را اضافه میکنیم مخلوط میکنیم یکی دو ساعت داخل یخچال نگه میداریم. بعد از اینکه از یخچال برداشتیم بدون سرکه و روغن ته ظرف سرو میکنیم چون این مواد به حد کافی به خورد سالاد رفته است.

 

*این سالاد چون مواد رنگی داخلش دارد نیازی به تزئین ندارد.

**سرکه هر طعمی دوست داشتید میتوانید استفاده کنید سرکه سیب و پرتقال طعم های بهتری دارند و ما از سرکه سیب استفاده کردیم.

***این سالاد چون مایونز ندارد میتوان آن را برای بعد هم نگه داشت.





نوع مطلب : انواع سالاد، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 18 شهریور 1396 06:39 ب.ظ
I am sure this post has touched all the internet people,
its really really fastidious piece of writing on building up new blog.
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:27 ب.ظ
Hi! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask.
Does managing a well-established website such as yours take a large amount of work?
I'm brand new to writing a blog however I do write in my diary on a daily basis.
I'd like to start a blog so I can share my personal experience and thoughts
online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners.
Appreciate it!
دوشنبه 16 مرداد 1396 12:39 ب.ظ
Your style is really unique in comparison to
other folks I've read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity,
Guess I'll just bookmark this web site.
جمعه 6 مرداد 1396 09:51 ب.ظ
Every weekend i used to pay a visit this web page, for the reason that i wish
for enjoyment, for the reason that this this website conations
in fact fastidious funny information too.
یکشنبه 20 فروردین 1396 05:53 ب.ظ
I must thank you for the efforts you've put in writing this blog.
I really hope to see the same high-grade blog
posts by you in the future as well. In fact, your creative writing
abilities has inspired me to get my own, personal blog now ;)
شنبه 19 فروردین 1396 01:29 ق.ظ
Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that
would be ok. I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.
سه شنبه 14 خرداد 1392 08:27 ب.ظ
سالاد آلاسکا آدمرو یاد بستی یخی می ندازه
عزیزم توی سالادت از چاشنی سالاد الیت هم بریز طعم خوبی می ده به سالاد
سه شنبه 19 خرداد 1388 04:46 ب.ظ
ثبت سایت شما در فهرست سایت های ایرانی
بعد از ثبت سایت شما ربات سایت هر روز به وب سایت شما سر می زنه و تمام مطالب وب سایت شما را در موتور جستجوگر بابلی ثبت می کنه
برای ثبت سایت همین حالا اقدام کنید

www.link.baboli.ir/link.php

همچنین شما می توانید محصولات و حتی سایت خود را بازار اینترنتی وسیستم نیازمندی های ثبت کنید
با تشکر
www.baboli.ir
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :