تبلیغات
آموزش آشپزی - پیتزا دریایی
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم برای خمیر:

 

آب ولرم                             38 - 40 درجه یک دوم پیمانه

مایه خمیر فوری                     یک دوم قاشق چایخوری

شکر                                 یک چهارم قاشق چایخوری

شیر                                 یک چهارم پیمانه

نمک                                 یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع و زیتون                 جمعاً یک چهارم پیمانه اندازه گیری

آرد سفید گندم                    300 - 400 گرم

 

مواد لازم برای رویه پیتزا

 

میگوی پاک شده                  10 تا 12 عدد

فیله سالمون                       50 تا 60 گرم

پیاز سفید                           یک عدد کوچک

زیتون سبز و سیاه                 جمعاً 6 عدد

فلفل دلمه ای سبز               یک عدد

پودر سیر                            یک هشتم قاشق چایخوری

پودر آویشن                         یک هشتم قاشق چایخوری

جوز هندی                          یک عدد کوچک

فلفل سیاه یا قرمز                مقدار کمی

سس کچاب یا گوجه فرنگی     4 قاشق سوپخوری

سس خردل                        یک دوم یا یک قاشق چایخوری

پنیر موتزارلا (پیتزا)                 260 تا 300 گرم

 

از پودر پنیر پارمزان برای طعم دار کردن میتوان استفاده کرد.

 

از میگوی سایز 41 - 45  یا کمی ریزتر استفاده میکینم.

 

میتوان از شیر خشک هم استفاده کرد.

 

آرد را حتماً دو الی سه بار الک میکنیم.

 

اگر از مایه خمیر فوری استفاده میکنیم نیازی نیست خمیر را عمل آوری کنیم.

 

مایه خمیر فوری، شکر و آب را در ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم.

 

میتوان از مقداری شیر یا یک چهارم تا یک دوم قاشق چایخوری شیر خشک هم برای ترد کردن خمیر استفاده کرد. اما باید دقت کرد که شیر باعث میشود خمیر کمی دیرتر عمل بیاید و این مورد باید در نظر گرفته شود.

 

مخلوط مواد را اجازه میدهیم 5 - 4 دقیقه بماند تا مخمر شروع به عمل کردن کند بعد به میزان شکر استفاده شده نمک اضافه میکنیم و سپس روغنها را اضافه میکنیم.

 

میتوان نصف به نصف از روغنها استفاده کرد یا اینکه فقط از روغن مایع آفتابگردان استفاده کرد.

 

دقت کنید از روغن مایع ذرت استفاده نمیکنیم چون در رنگ گرفتن خمیر موقع پختن تاثیرگذار است.

 

آرد را کم کم به این مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا حالت خمیر پیدا کند و چسبندگی آن به حد متعادل برسد بعد شروع میکنیم با دست خمیر را ورز میدهیم.

 

میتوانیم دستمان را آردی کنیم بعد خمیر را ورز دهیم تا خمیر به دست نچسبد.

 

خمیر را تا حدی ورز میدهیم که چسبندگی نداشته باشد و به دست یا دیواره ظرف نچسبد در این حالت خمیر فرم گرفته و آماده است که از ظرف خارج کنیم و روی میز کار قرار بدهیم.

 

خمیر را روی میز کار کمی ورز میدهیم. با استفاده از یک کاردک میتوانیم این کار را انجام دهیم تا آرد زیادی به خمیر نچسبد.

 

خمیر را حدود 15 دقیقه ورز میدهیم تا فرم مناسبی بگیرد.

 

تمام آرد را کم کم به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم.

 

وقتی خمیر آماده شد داخل ظرف میگذاریم و مقداری روغن یا آرد به آن میزنیم و روی ظرف حوله مرطوب می کشیم و میگذاریم استراحت کند.

 

مدت زمان استراحت خمیر در این مرحله به نوع مخمر بستگی دارد به طوری که هرچه مخمر تازه تر باشد خمیر سریع تر آماده میشود.

 

اگر مخمر شرایط نگهداری مناسبی نداشته باشد خوب عمل نمیکند و خمیر خوبی به دست نمی آید.

 

خمیر آماده شده را که استراحت هم کرده مجدداً کمی ورز میدهیم تا پف اضافی آن گرفته شود.

 

حجم خمیر باید دو برابر شود وگرنه خمیر کشدار خواهد بود و نمیتوانیم به راحتی با آن کار کنیم.

 

خمیر را چانه گیری میکنیم. موقع چانه گرفتن خمیر را چند مرتبه روی سطح کار کوبیده و گرد میکنیم تا چانه به شکل صاف درست شود.

 

برای قالبی که 22 سانتی متر قطر دارد وزن چانه باید حدود 150 گرم باشد.

 

سطح کار و وردنه را آرد پاشی میکنیم و یکی از چانه های 150 گرمی را روی سطح کار باز میکنیم.

 

میتوانیم برای باز کردن خمیر از وردنه استفاده نکنیم و با دست این کار را انجام دهیم.

 

هر دو طرف خمیر را روی سطح کار آرد میزنیم وقتی که خمیر صاف شد آن را داخل قالب 22 سانتی متری میگذاریم.

 

اگر بخواهیم یپتزا حجیم باشد میتوانیم از چانه 180 گرمی استفاده کنیم.

 

خمیر را داخل قالب صاف کرده و لبه های آن را با دست درست میکنیم تا خمیر کمی هم لبه داشته باشد.

 

سس کچاب، سس مایونز و سس خردل را به همراه ادویه های ذکر شده مخلوط میکنیم.

 

سعی میکنیم از جوز هندی تازه رنده شده داخل این سس استفاده کنیم.

 

وقتی مواد سس با هم ترکیب شدند حدود 5/1 تا 2 قاشق سوپخوری از سس را روی خمیر میمالیم.

 

نیم تا یک سانتی متر از کناره های خمیر را سس نمیزنیم چون ممکن است این قسمتها اگر سس داشته باشند موقع پختن بسوزند و رنگ تیره داشته باشند.

 

سس را روی خمیر صاف و یکدست میکنیم. اگر سس روی خمیر زیاد باشد ترد بودن خمیر از بین میرود و خمیر حالت لاستیکی پیدا میکند.

 

روی سس از پنیر گودا، چدار یا پنیر پارمزان یا پنیر موتزارلای رنده شده میریزیم.

 

مقدار بیشتر پنیر را روی خمیر و زیر مواد میانی میریزیم و برای روی مواد پنیر کمتری میریزیم.

 

پنیر باید فقط روی سس را بپوشاند و روی لبه های کناری خمیر نمیریزیم.

 

میتوان میگو را از قبل با کمی فلفل سیاه، نمک و پودر سیر مزه دار کرد تا بوی ضخم میگو گرفته شود.

 

چهار تا پنج عدد میگو را روی خمیر میگذاریم و برشهایی از سالمون را هم کنار میگوها میچینیم.

 

ورقه های سالمون نباید قطر زیادی داشته باشد اگر قطر آن زیاد باشد آب میندازد.

 

کنار این مواد زیتون که هسته آن را خارج کرده و به صورت حلقه ای برش زده و وسط آن تکه هایی از فلفل دلمه قرمز را قرار داده ایم میچینیم.

 

زیتون سیاه هم ترکیب بندی زیبایی میتواند داشته باشد.

 

از برشهای نازک فلفل دلمه ای و حلقه هایی از پیاز هم روی مواد استفاده میکنیم.

 

چون بیشتر پنیر را زیر مواد ریختیم پس روی پیتزا مواد آن کاملاً مشخص است و شکل جالبی دارد.

 

کمی پودر سیر روی مواد میپاشیم تا اگر سالمون یا میگو بوی ضخم دارد آن را از بین ببرد.

 

به مقدار خیلی کم پنیر روی مواد میریزیم.

 

اگر برای 150 گرم خمیر 130 گرم پنیر داشته باشیم 100- 110 گرم را زیر مواد و بقیه را روی مواد میریزیم.

 

دقت کنید از مقدار موادی که گفته شد و با اندازه قالبی که گفته شد دو عدد پیتزا به دست می آید. و اگر حجم خمیر را بیشتر کنیم باید میزان مواد و سسی که روی آن میمالیم را هم افزایش دهیم.





نوع مطلب : انواع استیک و پیتزا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 22 خرداد 1388 :: نویسنده : رویا
سه شنبه 27 شهریور 1397 04:43 ب.ظ

Nicely put, With thanks.
prices on cialis 10 mg cialis kamagra levitra cialis for bph we like it cialis soft gel are there generic cialis cialis manufacturer coupon non 5 mg cialis generici costo in farmacia cialis when can i take another cialis buy cialis cheap 10 mg
پنجشنبه 15 شهریور 1397 05:24 ق.ظ

Thanks. Plenty of info.

cialis savings card cialis name brand cheap cialis 5 mg schweiz order cialis from india generic cialis soft gels cialis 30 day trial coupon trusted tabled cialis softabs cialis savings card ou trouver cialis sur le net cialis generic availability
سه شنبه 13 شهریور 1397 09:07 ب.ظ

Truly quite a lot of great facts.
best canadian pharmacies online north west pharmacies canada canadian prescriptions online northwest pharmacies top rated canadian pharmacies online canada medication north west pharmacy canada online pharmacies legitimate canadian pharmacy uk delivery canadian pharmacies-24h
سه شنبه 13 شهریور 1397 04:52 ق.ظ

Many thanks. I value this!
viagra alternatives online viagra order generic viagra uk online buying viagra online from canada buy tadalafil where can i buy viagra pills how to buy viagra on line viagra online pharmacy levitra where can i buy viagra over the counter viagra online pharmacy usa
دوشنبه 12 شهریور 1397 09:07 ب.ظ

Superb stuff. Thanks.
cialis generic availability female cialis no prescription where to buy cialis in ontario can i take cialis and ecstasy tadalafil 20 mg free cialis cialis 5 mg discount cialis buying brand cialis online how much does a cialis cost
دوشنبه 12 شهریور 1397 02:51 ق.ظ

Truly many of helpful knowledge!
interactions for cialis comprar cialis 10 espa241a we like it cialis soft gel prices for cialis 50mg buy cialis online generic cialis soft gels compare prices cialis uk cialis herbs low cost cialis 20mg canadian discount cialis
یکشنبه 11 شهریور 1397 01:28 ب.ظ

Lovely write ups, With thanks.
rx cialis para comprar recommended site cialis kanada only best offers 100mg cialis il cialis quanto costa cialis without a doctor's prescription acquistare cialis internet cialis in sconto cialis dosage rezeptfrei cialis apotheke cialis patentablauf in deutschland
دوشنبه 22 مرداد 1397 01:26 ب.ظ

You revealed that fantastically!
only best offers 100mg cialis viagra vs cialis vs levitra tadalafil generic viagra cialis levitra cialis 5mg ou trouver cialis sur le net costo in farmacia cialis 5 mg cialis coupon printable cialis generic cialis taglich
دوشنبه 7 خرداد 1397 03:43 ق.ظ

Fantastic forum posts. Thank you!
achat cialis en suisse cialis kaufen bankberweisung acheter cialis meilleur pri click here to buy cialis cialis daily reviews cialis 20mg preis cf online prescriptions cialis cialis soft tabs for sale cialis kamagra levitra chinese cialis 50 mg
جمعه 7 اردیبهشت 1397 08:01 ب.ظ

Thank you, I like this!
enter site natural cialis precios de cialis generico cialis for bph generic cialis pill online cialis tadalafil rezeptfrei cialis apotheke preis cialis 20mg schweiz cipla cialis online how does cialis work prix cialis once a da
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 06:34 ق.ظ

Nicely put, Many thanks.
buy viagra from uk viagra on prescription buy viagra canadian pharmacy pharmacy viagra online ordering viagra buy viagra low cost where can i buy generic viagra cost of viagra buying real viagra online buy viagra online forum
جمعه 17 فروردین 1397 10:29 ب.ظ

Wonderful posts. Cheers!
cialis 100 mg 30 tablet cialis generic availability rezeptfrei cialis apotheke generic cialis at walmart cialis australia org cialis mit grapefruitsaft cialis online nederland generic cialis at walmart cialis official site brand cialis generic
جمعه 3 فروردین 1397 08:14 ب.ظ

You said it adequately..
cialis e hiv buy cialis venta cialis en espaa cialis 20mg preis cf rezeptfrei cialis apotheke no prescription cialis cheap how much does a cialis cost 5 mg cialis pharmacie en ligne cialis free trial legalidad de comprar cialis
یکشنبه 15 مرداد 1396 07:05 ب.ظ
If you are going for best contents like me, just pay a visit this web page
daily since it provides quality contents, thanks
یکشنبه 15 مرداد 1396 12:27 ق.ظ
It's remarkable to pay a quick visit this web
site and reading the views of all friends concerning this piece of writing, while I am also keen of getting
know-how.
سه شنبه 10 مرداد 1396 10:01 ب.ظ
You can certainly see your expertise within the article you
write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who
aren't afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.
سه شنبه 10 مرداد 1396 06:48 ق.ظ
This paragraph presents clear idea for the new viewers of blogging,
that actually how to do blogging and site-building.
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 12:59 ق.ظ
I'm curious to find out what blog system you're working with?
I'm experiencing some minor security problems with my
latest website and I'd like to find something more safe.
Do you have any recommendations?
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:32 ب.ظ
bookmarked!!, I love your web site!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 07:07 ب.ظ
I have been exploring for a bit for any high quality
articles or weblog posts on this kind of
space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
Reading this info So i'm happy to exhibit that I've an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed.
I most indisputably will make certain to don?t omit
this website and provides it a look regularly.
جمعه 18 فروردین 1396 02:28 ب.ظ
I got this web site from my pal who informed me on the topic of this site and at the moment
this time I am visiting this website and reading very informative articles at this time.
پنجشنبه 10 فروردین 1396 05:25 ب.ظ
Attractive portion of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I
acquire actually loved account your blog posts. Anyway I'll be subscribing on your
augment or even I achievement you get entry to constantly rapidly.
سه شنبه 14 خرداد 1392 09:12 ب.ظ
به جای پودر سیر از عصاره سیر الیت استفاده کن
چاشنی های الیت هم حرف ندارن
ازشون حتما توی غذات بریز
چهارشنبه 22 دی 1389 01:34 ب.ظ
سلام عالی بود اما لطفا یه اموزشایی بزارید که یه پسر مجرد و دانشجو و تبلم بتونه درستشون کنه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :