تبلیغات
آموزش آشپزی - کیک موز
 
یکشنبه 13 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

کره                                   1 پیمانه

شکر                                 2 پیمانه

تخم مرغ                             2 عدد

شیر                                  سه چهارم پیمانه

جوش شیرین                       یک و نیم قاشق چایخوری

موز نرم شده                       یک و نیم پیمانه

آرد                                    سه پیمانه

وانیل                                 یک دوم قاشق چایخوری

خامه زده شده و اسانس موز   برای تزئین

 

موز را داخل غذا ساز یا با چنگال نرم و پوره می کنیم.

تهیه این کیک خیلی آسان است و حتی کسانی که در این کار مبتدی هستند هم میتوانند به راحتی این کیک را تهیه کنند.

کره را با شکر در یک ظرف با همزن برقی میزنیم تا نرم شود.

مواد را به دمای محیط رسانده ایم.

نیازی نیست که کره را زیاد هم بزنیم تا کرم رنگ و سبک شود فقط در حدی که شکر به خورد کره برود کافی است.

تخم مرغها را یا قبلا کمی میزنیم تا حالت لختگی خود را از دست بدهند بعد هر دو تخم مرغ را یکجا به مواد اضافه میکنیم یا اینکه آنها را به صورت درسته و یکی یکی به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

تخم مرغ دوم را که اضافه کردیم بلافاصله وانیل را هم اضافه می کنیم تا مواد بوی ضخم ندهد. بعد مواد را دوباره هم میزنیم.

موز نرم شده و شیر را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.

اگر موز تغییر رنگ داده باشد هیچ مسئله ای نیست چون موقع پختن معلوم نمیشود.

آرد را چند بار الک می کنیم.

جوش شیرین را به آرد اضافه میکنیم بعد این آرد مخلوط شده را کم کم به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی هم میزنیم.

وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد به مدت 3 - 2 دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم تا مواد کاملاً کشدار شود و مواد کرم رنگ می شود.

قالب گرد با قطر 25 یا مربع به طول 25 سانتی متر را در نظر میگیریم.

مواد را داخل قالب چرب یا آرد پاشی شده میریزیم و داخل فر با درجه 375 درجه فارنهاید به مدت 45 - 40 دقیقه میگذاریم بپزد.

برای تزئین از خامه فرم گرفته استفاده می کنیم.

خامه فرم گرفته خوب خامه ای است که در اثر زدن وقتی ظرف را برمیگردانیم خامه از ظرف نریزد مثل سفیده تخم مرغ. این خامه برای تزئین روی کیک مناسب است.

خامه را با دور کند همزن هم میزنیم تا آب نیندازد.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:53 ب.ظ
I read this piece of writing completely about the resemblance of most up-to-date and preceding technologies,
it's awesome article.
سه شنبه 10 مرداد 1396 08:59 ب.ظ
magnificent publish, very informative. I wonder why the opposite experts of
this sector don't understand this. You should continue your writing.
I am sure, you have a huge readers' base already!
شنبه 3 تیر 1396 06:14 ب.ظ
Ridiculous quest there. What occurred after?
Take care!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:34 ب.ظ
Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was
wanting to know your situation; many of us have developed some nice procedures and we are looking to trade techniques with
others, be sure to shoot me an e-mail if interested.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:55 ق.ظ
I constantly spent my half an hour to read this web site's articles or reviews every
day along with a cup of coffee.
جمعه 8 اردیبهشت 1396 10:11 ب.ظ
Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4!
Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
Carry on the outstanding work!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :