تبلیغات
آموزش آشپزی - دلمه قارچ با ترشی برگ کلم
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

قارچ                                   10 عدد

سیب زمینی پخته شده          2 عدد

گشنیز                                2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا                              3 قاشق غذاخوری

نمک                                   به اندازه کافی

روغن                                 کمی

کلم برگ                             یک عدد کوچک

سیر                                   5 حبه

سبزیجات معطر              3 قاشق غذاخوری ( 100 گرم ) ( ترخون ، نعنا )

کرفس                                2 ساقه

سرکه و نمک                      به میزان لازم

ادویه ترشی                     1 قاشق غذاخوری ( سیاه دانه ، گلپر ....)

 

قارچها را شسته داخل آنرا خالی می کنیم سیب زمینی پخته شده را له می کنیم بعد گشنیزهای خرد شده را مخلوط کرده نمک زده بعد مواد را داخل قارچ ریخته و روی آنرا پنیر پیتزا گذاشته و در فر طبقه بالا و حرارت بالا ( گریل ) روشن می کنیم به مدت چند دقیقه تا پنیر آب شود .

 

طرز تهیه ترشی برگ کلم

ظرفی را پر از سرکه کرده و کلم برگ را درون آن گذاشته ایم می گذاریم یک جوش بخورد تا برگ ها جدا شود سپس کرفس خرد کرده را درون سرکه گذاشته وقتی چند قل خورد و نرم شده از سرکه خارج می کنیم بعد ادویه ها و سبزیجات را داخل کرفس و سرکه کرده بعد در آخر سیر خرد شده را اضافه می کنیم و  نمک زده و سپس برگ های کلم را باز کرده مقداری از مواد داخل آن گذاشته و مانند دلمه می پیچیم و یک کرفس نازک دور دلمه گره می کنیم . بعد درون شیشه چیده مقداری سرکه و نمک به آن اضافه می کنیم .





نوع مطلب : انواع دلمه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 1 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
سه شنبه 10 مرداد 1396 09:09 ق.ظ
Hello there, I found your web site by the use of Google
at the same time as searching for a related topic, your website got here up, it
seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, just become aware of your blog thru Google, and located that it is really informative.
I'm gonna watch out for brussels. I will appreciate when you continue this in future.
A lot of folks will likely be benefited from your writing.
Cheers!
پنجشنبه 29 تیر 1396 05:48 ب.ظ
This post offers clear idea designed for the new users
of blogging, that in fact how to do blogging and site-building.
پنجشنبه 31 فروردین 1396 03:55 ق.ظ
Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've
really enjoyed browsing your weblog posts. After
all I will be subscribing for your feed and I am hoping you write once more
soon!
یکشنبه 20 فروردین 1396 06:58 ب.ظ
I'm gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this webpage on regular basis to take updated from latest news
update.
جمعه 17 خرداد 1392 01:07 ب.ظ
روغن زیتون الیت استفاده کن هم خوش طعمه هم روغن زیتون سالمه
سه شنبه 26 خرداد 1388 08:45 ق.ظ
می بینم که لینک منو حذف کردی پس منم حذف میکنم
http://java20.mihanblog.com
دوشنبه 25 خرداد 1388 11:02 ب.ظ
سلام دوست من.برنامه ارسال نظرات به صورت گروهی برای تمامی وبلاگ های ایرانی.تبادل لینک روزانه با هزاران نفر.بالا بردن رنک و بازدید کننده گان سایت و وبلاگ خود.برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس رو به رو مراجعه فرمایید.http://www.PersianSpam.com
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :