تبلیغات
آموزش آشپزی - دلمه کدو حلوایی با سس دلمه
 
جمعه 22 خرداد 1388 :: نویسنده : رویا

مواد لازم:

 

کدو حلوایی                         1 عدد

برنج                                  200 گرم

گردو خرد شده                    50 گرم

پیاز بزرگ                               2عدد

گوشت چرخ کرده                500 گرم

زرشک                                100 گرم

سبزی معطر                        200 گرم

سیر                                      3 حبه

نمک و فلفل                          به میزان لازم

روغن مایع                            1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ پخته رنده شده          3عدد

 

 

 

مواد لازم سس دلمه:

 

رب گوجه فرنگی                    یک قاشق سوپخوری

کره                                     1 قاشق سوپخوری

آبلیمو ترش تازه                    یک چهارم پیمانه

شکر                                    2 تا 3 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                     یک چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی                           یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین                                یک چهارم قاشق چایخوری

آب                                      یک دوم پیمانه

 

کدو را پوست کنده و یک حلقه را از قسمت بالای آن برش می زنیم و کنار می گذاریم و داخل آن را خالی می کنیم پیازها را خرد کرده در تابه ریخته تفت داده و بعد روغن ریخته گوشت را اضافه کرده تفت می دهیم سرکه و شکر و سیر رنده شده و زنجبیل نمک و فلفل را ریخته و بعد سبزی معطر را اضافه کرده 1 لیوان آب ریخته و می گذاریم تا پخته شود و آبش کشیده شود . برنج را هم آبکش کرده و به مایه اضافه می کنیم و گردو ریز شده و زرشک را اضافه کرده و با مخلوط گوشت و برنج کاملا بهم زده و تخم مرغ رنده شده را هم روی مخلوط ریخته و داخل کدو را از این مایه پر کرده و به کمک خلال دندان در کدو حلوایی را رویش گذاشته ودر ظرف نسوز گذاشته و کمی از سس رویش ریخته و در فر 175 درجه به مدت 2 الی 5/2 ساعت طبقه وسط گذاشته تا کاملا پخته شود البته چند بار در فر را باز کرده و از این سس به دفعات رویش ریخته تا خشک نشود .

 

 

طرز تهیه سس دلمه:

ابتدا کره را در تابه ریخته و روی حرارت میگذاریم رب را به آن اضافه کرده یک تفت داده پودر فلفل قرمز و جوز هندی و دارچین و نمک و شکر را اضافه کرده و در آخر آبلیمو و آب را می ریزیم و میگذاریم کمی بجوشد تا بصورت سس در آید .





نوع مطلب : انواع دلمه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 18 شهریور 1396 04:23 ق.ظ
magnificent issues altogether, you just won a new reader.
What may you suggest in regards to your publish that you
simply made some days in the past? Any certain?
سه شنبه 17 مرداد 1396 11:14 ق.ظ
Fantastic beat ! I would like to apprentice even as you amend your web site, how could
i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
I were tiny bit familiar of this your broadcast offered bright
transparent idea
شنبه 14 مرداد 1396 11:04 ب.ظ
It's amazing to pay a visit this web page and reading the views of all colleagues concerning this article,
while I am also keen of getting familiarity.
سه شنبه 10 مرداد 1396 07:12 ق.ظ
Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I've really enjoyed surfing around your
blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope
you write again soon!
شنبه 30 اردیبهشت 1396 02:57 ق.ظ
My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the
expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites for about a year and am anxious about switching
to another platform. I have heard great things about blogengine.net.
Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
Any kind of help would be greatly appreciated!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 08:39 ق.ظ
Greetings from Idaho! I'm bored to tears at
work so I decided to browse your website
on my iphone during lunch break. I really like the information you present
here and can't wait to take a look when I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my phone ..
I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic site!
شنبه 19 فروردین 1396 10:05 ب.ظ
It's actually a nice and useful piece of information. I'm happy that
you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this.
Thank you for sharing.
جمعه 18 فروردین 1396 03:31 ب.ظ
I'm really enjoying the design and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me
to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?

Fantastic work!
شنبه 25 خرداد 1392 07:38 ب.ظ
کدو چیه که دلمه اش چی باشه :D
رویا :D
یکشنبه 12 خرداد 1392 09:46 ب.ظ
اگر دوست نداری پیاز تو غذات دیده بشه می تونی از عصاره پیاز هم استفاده کنی
من چند بار از عصاره پیاز الیت استفاده کردن خیلی عالیه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :