تبلیغات
آموزش آشپزی - کیک هندوانه
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

خامه فرم گرفته

کیک اسفنجی

آب لبو

آب جعفری

 

برای گرفتن آب جعفری ابتدا جعفری را چرخ میکنیم بعد آب آن را میگیریم. از مقداری کمی آب جعفری استفاده میکنیم بنابراین طعم تلخی نخواهد داشت اما اگر نیاز باشد آن را شیرین میکنیم.

کیک اسفنجی را از وسط برش میزنیم و دو تکه را روی هم میگذاریم.

با چاقوی اره ای قسمت های اضافی کیک را میگیریم تا شکل هندوانه بگیرد.

موقع برش کیک اسفنجی حرکت اره ای چاقو و هدایت درست آن خیلی مهم است.

روی چاقو نباید فشار زیادی بیاوریم و حرکت اره ای را باید حفظ کنیم.

هر تکه از کیک را به صورت افقی به دو لایه تقسیم میکنیم یعنی در کل چهار لایه کیک خواهیم داشت.

لایه اول را روی میز کار میگذاریم روی آن خامه فرم گرفته میمالیم بعد لایه دوم را گذاشته و مجدداً روی آن خامه میمالیم به این ترتیب هر چهار لایه را روی هم میگذاریم و مقدار کمی فشار می آوریم تا بچسبند.

کیک را روی دستگاه گردان میگذاریم و  همراه با چرخاندن آن، تمام سطح کیک را با خامه ای که داخل کیسه ریخته ایم میپوشانیم.

سپس با لیسک سطح روی خامه را صاف میکنیم و اضافه های خامه را میگیریم.

با یک روبان سطح خامه را کاملاً صاف میکنیم.

این خامه های اضافه را میتوان داخل فریزر گذاشت و بعدا از آنها برای موارد دیگر استفاده کرد.

آب جعفری را داخل آب پاش میریزیم و به همراه گرداندن کیک روی دستگاه گردان، آب جعفری میپاشیم.

هندوانه آماده شده را از وسط نصف میکنیم.

مقداری خامه که با آب لبو به رنگ قرمز در آورده ایم داخل کیسه میریزیم.

داخل کیک را که بعد از برش دیده میشود با خامه قرمز میپوشانیم.

به کمک چاقوی صافی اضافه های خامه قرمز را میگیریم و سطح خامه را صاف میکنیم.

روی خامه قرمز با شکلاتی که داخل کیسه ریخته ایم هسته های هندوانه را ایجاد میکنیم.

با یک کاردک کیک را از روی دستگاه گردان برمیداریم.

نکته ای که قابل توجه است این است که رنگ سبز را که روی کیک میپاشیم ابتدا یکدست نیست و کمی که بماند جذب خامه شده و یکدست میشود البته یکدست نشده آن طبیعی تر به نظر میرسد.

در اینجا با استفاده از شکلات قهوه ای و سفید چاقویی تهیه شده که برای تزئین کنار هندوانه قرار میدهیم. (از شکلات قهوه ای برای دسته چاقو و از شکلات سفید برای تیغه چاقو استفاده میکنیم).

 

میتوان در موارد دیگر رنگهای مختلفی با استفاده از گیاهان تهیه کرد مثلاً شاه توت رنگ بنفش به ما میدهد و اگر آب لبو با زعفران ترکیب شود رنگ گلبهی به دست می آید.

 

نکته در مورد خامه فرم گرفته

 

خامه فرم گرفته آماده را میتوان از بیرون تهیه کرد اما اگر بخواهیم خودمان در منزل تهیه کنیم خامه صبحانه را داخل فریزر میگذاریم تا کمی سفت شود بعد آن را با 25% شکر هم میزنیم تا حدی که حبابهای یخ داخل خامه از بین برود در این صورت خامه فرم گرفته و آماده است.

 

دوستان عزیز برای راحتی کار و برای اینکه کیک خوبی بتوانید تهیه کنید از تمامی مراحل کار تصاویری تهیه کرده ام که در زیر به ترتیب از چپ به راست مشاهده میکنید.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 13 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
جمعه 29 اردیبهشت 1396 02:16 ب.ظ
What i do not understood is in reality how you are no longer really much more neatly-preferred than you might be
now. You are very intelligent. You know thus significantly relating to this matter,
made me in my opinion believe it from so many varied
angles. Its like women and men are not fascinated
except it is one thing to accomplish with Woman gaga!
Your own stuffs great. Always deal with it up!
جمعه 8 اردیبهشت 1396 10:59 ب.ظ
Attractive part of content. I just stumbled upon your website and
in accession capital to claim that I get in fact enjoyed account
your blog posts. Anyway I will be subscribing for
your feeds or even I fulfillment you get right of entry to persistently rapidly.
شنبه 19 فروردین 1396 11:47 ب.ظ
Good respond in return of this query with solid arguments and
explaining the whole thing concerning that.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :