تبلیغات
آموزش آشپزی - کیک موز و شکلات
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

کره                         150 گرم

شکر                       220 گرم

تخم مرغ                  2 عدد

وانیل                       یک چهارم قاشق چایخوری

موز رنده شده            1 پیمانه

چیپس شکلات           100 گرم

شیر                        160 میلی لیتر

آبلیمو                      1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر                دو و نیم قاشق چایخوری

آرد                          300 گرم

 

همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشد.

 

کره را در ظرف میریزیم شکر که بهتر است حتما شکر ریز باشد را اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 7 - 6 دقیقه کامل هم میزنیم.

 

تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هر کدام را 2 دقیقه می زنیم.

 

وانیل را همیشه به تخم مرغ اضافه میکنیم پس تخم مرغ دوم را که به مواد اضافه کردیم بلافاصله وانیل را روی آن میریزیم و بعد شروع به هم زدن می کنیم.

 

همزن را کنار می گذاریم دیگر نیازی به آن نداریم.

 

موز را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

سعی می کنیم موز را همان لحظه رنده کنیم.

 

چیپس شکلات را هم اضافه می کنیم.

 

اندازه گیری در شیرینی پزی خیلی مهم است و اگر اندازه گیری کاملاً دقیق نباشد شیرینی یا کیک خوبی به دست نمی آید.

 

آبلیمو را در ظرفی با شیر مخلوط می کنیم.

 

در ظرف دیگری بکینگ پودر را به آرد که قبلا حتما چند بار الک کرده ایم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

در طی سه مرحله آرد و شیر را از هر کدام مقداری به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یعنی ابتدا مقداری شیر اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد کمی آرد اضافه می کنیم بعد شیر و آرد و همینطور سه مرحله این کار را تکرار می کنیم.

 

**************

نکته 1:

 

برخی مواقع وقتی کیک را از فر بیرون می آوریم مشاهده می کنیم که همه جای کیک کاملاً پخته اما وسط کیک کمی حالت خامی دارد دلیل این مشکل این است که حرارت فر زیاد بوده یعنی یا مدت زمانی که روشن مانده زیاد بوده یا با درجه حرارت زیادی گرم شده است.

 

برای حل این مشکل وقتی کیک پخته شد و از فر بیرون آوردیم و دیدم این حالت را دارد بلافاصله یک لایه نان لواش یا یک لایه فویل روی کیک میگذاریم یک سینی هم زیر کیک داخل قالب میگذاریم تا حرارت کمی به کیک برسد و بیشتر از این قهوه ای نشود بعد کیک را به مدت 20 دقیقه مجدداً داخل فر میگذاریم تا وسط آن نیز بپزد.

 

نکته 2:

 

حتی اگر قالب شما تفلون هم هست حتما به اندازه کف قالب کاغذ روغنی داخل قالب بیندازید فقط برای کف قالب. و زیر کاغذ را چرب می کنیم روی آن را هم به مقداری روغن یا کره چرب میکنیم و روی آن یک قاشق آرد میریزیم و تکان میدهیم و اضافه آن را میگیریم. این حالت باعث میشود که کیک به هیچ عنوان به قالب نچسبد.

 

***************

 

در مورد اضافه کردن آبلیمو به شیر شاید فکر کنید شیر در این حالت میبرد. اما چنین مسئله ای اصلاً پیش نمی آید.

 

وقتی مواد یکدست شد مواد را داخل قالبی که به روش گفته شده داخل آن کاغذ روغنی قرار داده ایم میریزیم.

 

فر را از یک ربع قبل با 170 درجه سانتی گراد روشن کرده ایم.

 

قالب را داخل طبقه وسط فر به مدت یک ساعت میگذاریم تا کیک پخته شود.

 

بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم کیک را تزئین می کنیم.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 12 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
سه شنبه 30 آبان 1396 06:26 ب.ظ
سلام، همه چیز به خوبی در اینجا اتفاق می افتد و از هر کدام از آنها حرف می زند
به اشتراک گذاری اطلاعات است، که واقعا خوب است، نگه دارید
نوشتن
پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:50 ق.ظ
Quality posts is the main to invite the visitors to pay a visit the web
site, that's what this site is providing.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:17 ق.ظ
I have read a few just right stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
I surprise how a lot attempt you place to create any such magnificent informative
website.
جمعه 16 تیر 1396 06:47 ب.ظ
Quality posts is the key to invite the visitors to visit the web page,
that's what this website is providing.
دوشنبه 12 تیر 1396 02:32 ق.ظ
Glad to be one of the visitants on this awful internet site :D.
سه شنبه 2 خرداد 1396 06:07 ق.ظ
Thanks a lot for sharing this with all of us you really understand what you are
speaking about! Bookmarked. Please additionally consult with
my web site =). We will have a link exchange contract between us
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:28 ق.ظ
بسیار core از خود نوشتن در حالی که ظاهر شدن
مناسب در آیا واقعا کار خوب با من
پس از برخی از زمان. جایی در سراسر جملات شما موفق به من مؤمن متاسفانه تنها برای while.
من با این حال مشکل خود را با جهش در منطق و یک ممکن است را سادگی به پر همه کسانی معافیت.

اگر شما در واقع که می توانید انجام من خواهد مطمئنا بود مجذوب.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 05:24 ق.ظ
Please let me know if you're looking for a writer for your
weblog. You have some really great articles and I feel I would be
a good asset. If you ever want to take some
of the load off, I'd absolutely love to write some material
for your blog in exchange for a link back to mine.
Please blast me an e-mail if interested. Thank you!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :