تبلیغات
آموزش آشپزی - کیک برفی
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

 

شکر                       200 گرم

کره                         200 گرم

آرد                          500 گرم

تخم مرغ                   1 عدد

بادام پودر شده           50 گرم

مارمالاد                    400 گرم

وانیل                       یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر                یک قاشق چایخوری

 

از هر مارمالادی می توان استفاده کرد که در اینجا از مارمالاد به استفاده می کنیم.

شکر و کره را داخل کاسه همزن میریزیم و به مدت حدود 5 دقیقه با همزن هم میزنیم وقتی کامل مخلوط شد و صدای شکر کمتر شنیده شد تخم مرغ را اضافه می کنیم و دوباره 1 دقیقه هم میزنیم بعد وانیل یا رنده پوست لیموترش را اضافه می کنیم.

بهتر است از شکر دانه ریز برای کیک ها استفاده شود.

بکینگ پودر و آردی که دو تا سه بار الک کرده ایم اضافه می کنیم.

آرد را کم کم به مواد داخل کاسه همزن اضافه میکنیم. تا جایی که همزن میتواند هم بزند اضافه میکنیم بعد از زیر همزن خارج میکنیم.

اگر فرصت کافی داشته باشیم میتوانیم حتی مواد را از زیر همزن خارج کنیم بعد آرد را کم کم اضافه کرده و به صورت دستی مخلوط کنیم.

این کیک نیاز به قالب گرد به قطر 23 سانتی متر که از قبل چرب کرده و کف آن کاغذ انداخته و دوباره کاغذ را چرب کرده ایم دارد.

فر را با درجه 180 از یک ربع قبل روشن کرده ایم تا گرم شود.

وقتی مقداری از آرد مخلوط مواد شد بقیه کار را با دست انجام میدهیم و کم کم آرد را اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا به اصطلاح حالت دون دون پیدا کند.

نمیخواهیم که مواد را ورز دهیم.

مواد حالت گلوله های نامنظم ریز و درشت میگیرد. وقتی این حالت را پیدا کرد نصف مواد را داخل قالب میریزیم و صاف می کنیم.

مارمالاد را روی مواد اضافه می کنیم و به نیم دیگر مواد بادام اضافه میکنیم.

مارمالاد فقط قسمت وسط کیک باشد و به دیواره های قالب نخورد چون داخل فر میسوزد.

مارمالاد را صاف کرده و نیم دیگر مواد که با پودر بادام مخلوط شده روی مارمالاد میریزیم.

قالب را داخل فر می گذاریم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ده دقیقه بماند.

میتوان از قالب مستطیل هم استفاده کرد.

وقتی دور کیک طلایی شد و بافت روی آن حالت برشتگی پیدا کرد نشانه آماده شدن کیک است.

دقت کنید آزمایش خلال دندان برای آماده شدن این کیک جواب نمیدهد. پس فقط به طلایی شدن آن توجه کنید.

وقتی کیک آماده شد روی آن پودر قند میریزیم.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 13 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
جمعه 17 آذر 1396 12:39 ب.ظ
Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you can be a great author.I will make sure to bookmark your blog and may come back later in life.
I want to encourage you to continue your great writing, have
a nice weekend!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 01:34 ب.ظ
Hello just wanted to give you a quick heads up.
The text in your article seem to be running off the
screen in Firefox. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do
with web browser compatibility but I figured I'd post
to let you know. The design and style look great though!
Hope you get the issue solved soon. Thanks
سه شنبه 2 خرداد 1396 12:43 ق.ظ
This paragraph will help the internet viewers for building up new
blog or even a blog from start to end.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 09:46 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz answer back as I'm looking to create my own blog and would
like to know where u got this from. many thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :