تبلیغات
آموزش آشپزی - کلوچه شکلاتی
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

کره نرم شده                       100 گرم

بادام تست شده خرد شده     50 گرم

شکر                                 90 گرم

شکلات تخته ای خرد شده      50 گرم

وانیل                                یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ متوسط                  1 عدد

شیر                                 2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو                          2 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر                         5/1 قاشق چایخوری

آرد                                   5/1 پیمانه پلوپز

 

 

به جای بادام میتوان از گردو یا فندق هم استفاده کرد. میتوان از مخلوط مغزها استفاده کرد اما مجموع آنها باید همان 50 گرم باشد.

کره اگر گیاهی باشد بهتر است. کره را خرد کرده و میگذاریم به دمای اتاق برسد.

بادام را اگر پوست داشته باشد داخل آب گرم خیس میکنیم بعد که آبش را گرفتیم روی پارچه پهن میکنیم تا آبش گرفته شود بعد داخل سینی فلزی داخل فر با درجه کم قرار میدهیم گهگاهی با قاشق زیر و رو میکنیم مقداری تغییر رنگ دهد فندق را هم میتوان به همین روش تست کرد با پارچه کمی در دستمان به حالت ساییدن فشار میدهیم تا پوست آنها جدا شود.

شکر را در ظرف میریزیم کره اضافه میکنیم وانیل هم اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا مواد مخلوط شده و کرم رنگ شود. تخم مرغ را هم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم شیر را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم همزن را کنار میگذاریم. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را با هم مخلوط میکنیم الک میکنیم و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

شکلات تخته ای خرد شده و بادام را هم به مواد اضافه میکنیم.

مواد را خوب مخلوط میکنیم کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم چون هم قالب سالم می ماند و هم کیفیت شیرینی موقع جدا کردن از قالب بهتر خواهد بود.

دستمان را آرد میزنیم و به اندازه گردو از مواد برداشته در دست گرد میکنیم و داخل سینی میگذاریم و با دست کمی فشار میدهیم تا مقدار خیلی کم صاف شود.

کلوچه ها را با فاصله داخل سینی میچینیم چون داخلش کره دارد موقع پختن و آب شدن کره اگر به هم نزدی باشند میچسبند.

در مورد شکلات تخته ای شکلاتهای مخصوص برای داخل فر هستند که اگر از آنها تهیه کنید بهتر است.

سینی را داخل طبقه وسط فر که با 180 درجه 15 – 10 دقیقه قبل روشن کرده ایم میگذاریم و حدود 15 – 10 دقیقه زمان میدهیم تا کلوچه ها پخته شوند.

اطراف کلوچه ها که طلایی شد نشانه پختن آنهاست اگر داخل فر حرارت زیاد باشد شکلات میسوزد.

کلوچه ها که آماده شد در ظرف مورد نظر میچینیم. کلوچه ها داخل فر اگر زیاد بمانند خشک میشوند.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 13 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:38 ب.ظ
Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
A design like yours with a few simple adjustements would really make
my blog jump out. Please let me know where you got your theme.
With thanks
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:02 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website
yourself or did you hire someone to do it for
you? Plz respond as I'm looking to create my own blog and would
like to know where u got this from. many thanks
شنبه 23 اردیبهشت 1396 11:10 ق.ظ
You are so interesting! I do not believe I've truly read through something like that before.
So great to find someone with a few unique thoughts
on this issue. Really.. thank you for starting this up.
This website is one thing that is required on the web, someone with a bit of originality!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :