تبلیغات
آموزش آشپزی - آش رشته با دسر سیب
 
شنبه 19 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

نخود                                 یک دوم پیمانه یا 80 گرم

لوبیا چیتی                          یک دوم پیمانه یا 80 گرم

لوبیا قرمز                           یک دوم پیمانه یا 80 گرم

عدس                               یک دوم پیمانه یا 80 گرم

سبزی آش                         500 گرم

آرد گندم                            1 قاشق غذاخوری

پیاز داغ                              به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه      به میزان لازم

رشته آش                          به میزان لازم

نعنا داغ، کشک، زعفران          برای تزئین

 

نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز را از قبل خیس میکنیم تا نفخ آنها گرفته شود بعد به مدت 2 الی 3 ساعت میگذاریم بپزند.

سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنز و اسفناج است که اگر اسفناج نباشد میتوانیم از برگ چغندر به جای آن استفاده کنیم.

عدس و سبزی را با آب میگذاریم بپزد وقتی پخته شدند حبوبات پخته را اضافه میکنیم.

یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه میکنیم تا به آش غلظت دهد.

در انتها رشته و پیاز داغ اضافه میکنیم.

پیاز را قبلاً با فلفل سیاه، نمک و زردچوبه تفت داده ایم.

وقتی آش آماده شد در ظرف مورد نظر میکشیم و با نعنا داغ و پیاز داغ و مقداری از حبوبات پخته شده و کشک و زعفران تزئین میکنیم.

تهیه دسر

 

مواد لازم:

 

سیب                      1 عدد درشت

خرما                       10 عدد

موز                         1 عدد

پودر نارگیل                مقداری

کنجد                       مقداری

گردوی ریز خرد شده    مقداری

دارچین                    مقداری

آب یک عدد سیب

 

طرز تهیه:

 

ظرفی را روی حرارت میگذاریم و آب سیب را داخل آن میریزیم.

یک عدد موز را تکه تکه کرده و داخل آب سیب میریزیم.

اگر از موز شل و نرم استفاده کنیم بهتر است.

اجازه میدهیم آب سیب بجوشد و موزها نرم شود.

چند عدد سیب را پوست کنده و هسته های آنها را کامل جدا میکنیم و به تکه های متوسط خرد میکنیم.

اگر از سیبهای کوچک استفاده کنیم 4 عدد کافی است. یا از یک عدد سیب بزرگ استفاده میکنیم.

تکه های سیب را با آب خیلی کم میگذاریم بخارپز شده و نرم شود.

سیبها را به ظرف اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

به خاطر این سیب را از قبل میپزیم چون زمان پخت سیب بیشتر از موز است.

حدود 10 عدد خرما را از هسته جدا میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.

مقداری دارچین اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

اجازه میدهیم کمی آب سیب به خورد موز برود. بعد حرارت را خاموش میکنیم و میگذاریم مواد ولرم شوند.

وقتی حرارت مواد کم شد و ولرم شدند آنها را با هر وسیله ای که در دسترس باشد له کرده و پوره میکنیم.

در سه ظرف مختلف پودر نارگیل، کنجد و گردوی خرد شده داریم.

بعد از اینکه مواد را پوره کردیم از آنها برداشته داخل دست گرد میکنیم و در یکی از سه ظرف گفته شده به دلخواه میغلتانیم.

این دسر را بعد از آماده شدن حتماً داخل یخچال نگه میداریم. چون خرما و موز زود ترش میشود.





نوع مطلب : انواع سوپ و آش، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


سه شنبه 10 مرداد 1396 11:35 ق.ظ
of course like your web-site however you have to check
the spelling on quite a few of your posts.

Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the reality however I'll definitely come back again.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 02:06 ب.ظ
Thanks in support of sharing such a nice idea, paragraph
is good, thats why i have read it entirely
سه شنبه 28 خرداد 1392 05:08 ب.ظ
یه کلی جایزه های عالی

http://manoelite.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4.html
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :