تبلیغات
آموزش آشپزی - کلوچه میان پر
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم خمیر کلوچه:

کره                                            1 پیمانه

شیر                                           1 پیمانه

خمیر مایه                                    2 قاشق غذاخوری

پودر قند                                                یک دوم پیمانه

هل                                            1 قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا پودر زنجبیل         1 قاشق چایخوری

ماست                                        1 پیمانه

تخم مرغ                                      5 عدد

نمک                                          یک هشتم قاشق چایخوری

آرد                                             به میزان لازم

زعفران                                        یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد میانی کلوچه

کره                                            100 گرم

آرد                                             5 قاشق سوپخوری

دارچین                                        1 قاشق سوپخوری

شکر                                          4 قاشق سوپخوری

جوز هندی رنده شده                       نصف عدد

گردو یا بادام یا نارگیل آسیاب شده       1 پیمانه

زرده تخم مرغ و کنجد                       برای تزئین

 

به جای شکر میتوان از خرمای پوست گرفته و له شده استفاده کرد.

کره آب شده را داخل ظرف میریزیم شیر، ماست، نمک، پودر خمیر مایه، هل، پوست پرتقال و زنجبیل و تخم مرغ را اضافه میکنیم کاملاً مواد را مخلوط میکنیم احتیاج به همزن نیست فقط مخلوط میکنیم کم کم آرد که بهتر است سبوس دار باشد را اضافه میکنیم با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم خمیر باید طوری باشد که به دست نچسبد در این مرحله همزن را کنار میگذاریم و با دست 5 – 3  دقیقه کاملاً ورز میدهیم و بعد یک نایلون فریزر روی خمیر میکشیم نیم ساعت در یک محیط گرم میگذاریم خمیر بماند.

برای تهیه مواد میانی آرد و کره را با هم روی حرارت میگذاریم اینقدر تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و مثل حلوا شود.

آرد را وقتی آماده شد از روی حرارت برمیداریم بعد مغزها (از هر مغزی دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید و یا حتی از مخلوط مغزها استفاده کنید) و شکر و دارچین اضافه میکنیم اگر از مغز گردو استفاده میکنید حتماً باید دارچین استفاده کنید جوز هندی را همانجا تازه رنده میکنیم و اضافه میکنیم مواد را مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.

 مقداری از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برمیداریم وسط آن را گود میکنیم و با قاشق از مواد برداشته وسط خمیر گذاشته و خمیر را روی مواد جمع میکنیم به حالت گرد در می آوریم برش میگردانیم داخل سینی میگذاریم با دست کمی فشار میدهیم تا صاف شود بعد با مهرهای مخصوص روی خمیر میگذاریم بعد خمیر را دوباره به همین حالت که مواد داخل آن است یک ربع میگذاریم بماند بعد زرده تخم مرغ که را با زعفران مخلوط کرده ایم روی آن میزنیم و کنجد روی آن میپاشیم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا زیر و روی کلوچه طلایی شود .

دقت کنید داخل فر یک ظرف پر آب را حتما بگذارید تا بخار کند و کلوچه خشک نشود و حالت نرمی داشته باشد و این کلوچه ها را وقتی آماده شد حتماً در ظرف در دار بگذارید تا نرم بماند. میتوان این کلوچه ها را حدود یک هفته در ظرف در دار نگه داشت.

 

نکاتی در مورد جوز هندی:

جوز هندی نباید بیشتر از مقدار گفته شده استفاده شود و بیشتر از  5 گرم در روز نباید مصرف شود چون حالت سم پیدا میکند اگر مقدار بیشتری مصرف شود.

جوز هندی ماده سختی است و موقع رنده کردن باید با فشار آن را رنده کرد اما به هیچ وجه به خاطر سختی این ماده آن را خیس نکنید چون کپک میزند.

موقع مصرف جوز هندی در غذا همانجا آن را رنده میکنیم و از قبل رنده شده اش را نگه نمیداریم.





نوع مطلب : انواع کیک وکلوچه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 13 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 04:35 ب.ظ
Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I
could find a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding
one? Thanks a lot!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 11:09 ب.ظ
Having read this I believed it was very informative.
I appreciate you spending some time and effort
to put this information together. I once again find
myself spending a significant amount of time both reading and commenting.
But so what, it was still worth it!
شنبه 19 فروردین 1396 02:49 ب.ظ
I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a
quick visit this webpage on regular basis to take updated from hottest reports.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :