تبلیغات
آموزش آشپزی - سوپ باقلا زرد با عصاره ی مرغ
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

باقلای زرد خیس خورده           200 گرم

آبلیموی تازه                         1 عدد

عصاره ی مرغ                      یک بسته

جعفری و گشنیز                   4 قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده                        1 عدد

 

پیاز را خرد کرده ایم داخل ظرف با روغن سرخ میکنیم باقلا زرد را که از شب قبل خیس کرده ایم و مقداری نرم شده و عصاره ی مرغ داشتیم آن را داخل آب جوش میریزیم پیاز که مقداری طلایی شد باقلا زرد را اضافه میکینم یک تفت کوچک میدهیم بعد عصاره ی مرغ و لیموی تازه را اضافه میکنیم دربش را میگذاریم جعفری و گشنیز را هم میتوان داخل سوپ ریخت (مقداری از آنها را داخل سوپ میریزیم و مقداری برای تزئین نگه میداریم) هم واسه تزئین استفاده کرد باقلا باید اینقدر بپزد که لعاب بیندازد وقتی در ظرف را گذاشتیم منتظر میشویم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد با حرارت کم میگذاریم به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه باقلالی قشنگ لعاب بدهد آخر سر آبلیمو هم اضافه میکنیم.

 

 

 

* سوپهای آماده 8 نوع هستند اینها را داخل سه و نیم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم بعد که مخلوط شد داخل ظرف روی حرارت میگذاریم به مدت 15 دقیقه باید جوش بیاید به مدت 15 دقیقه آماده میشود داخل این سوپها میتوان به صورت سلیقه ای سبزیجات معطر، هویچ، قارچ اضافه کرد.






نوع مطلب : انواع سوپ و آش، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 18 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
یکشنبه 26 شهریور 1396 03:53 ب.ظ
My spouse and I absolutely love your blog and find most
of your post's to be exactly what I'm looking for.

Would you offer guest writers to write content for yourself?
I wouldn't mind writing a post or elaborating on a few of the subjects you
write related to here. Again, awesome web log!
دوشنبه 13 شهریور 1396 07:20 ب.ظ
What's up, its fastidious paragraph on the topic of media print, we all understand media is a fantastic source of facts.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 08:17 ب.ظ
We stumbled over here by a different website and thought I should check things
out. I like what I see so i am just following you.
Look forward to exploring your web page for a second time.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :