تبلیغات
آموزش آشپزی - ناگت مرغ
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

سینه مرغ                یک کیلو

پیاز                         1 عدد بزرگ

پنیر گودا                   150 گرم

سیر (موسیر)             5 تا 6 حبه

آرد سوخاری              به میزان لازم

پفک نمکی               100 گرم

نمک و فلفل              به میزان لازم

روغن                       به میزان لازم

 

میتوانیم از بال یا ران مرغ هم استفاده کنیم اما سینه مرغ بهتر است.

سینه مرغ خام را با پیاز و سیر یک یا دو بار چرخ میکنیم. اگر دو بار چرخ کنیم چسبندگی مواد بیشتر میشود.

ناگت میتواند به صورت اسنک و یا پیش غذا مصرف شود.

میتوان به جای پنیر از دو سه قاشق روغن زیتون استفاده کرد که اگر بودار باشد بهتر است و رژیمی است یا اینکه نصف پنیر گودا و نصف پنیر پیتزا و پنیر پارمیزان استفاده کرد.

پنیر پارمیزان خیلی خوشمزه و نرم است.

و حتی به جای سینه مرغ میتوان از نصف گوشت و نصف سویا میتوان استفاده کرد.

برای اینکه بوی ضخم سویا از بین برود سویا را با کمی شیر و 2 قاشق سرکه مخلوط کرده یک ساعت خیس میکنیم بعد با دست فشار داده آبکش کرده یک بار چرخ میکنیم این مواد باعث میشود سویا بوی خوبی بگیرد.

برخی افراد برای گرفتن بوی سویا آن را میجوشانند که اگر سویا را بجوشانید سفت میشود.

پودر سوخاری را خودمان تهیه میکنیم برای این کار هر نانی را که دوست داشتیم در جای تمیز خشک میکنیم دو سه بار چرخ کرده بعد الک میکنیم برای هر یک کیلو پودر نان، 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین و نصف قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری پودر میخک، 1 قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه میکنیم.

چون نانی که استفاده میکنیم خودش نمک دارد پس نمک اضافه نمیکنیم.

آرد سوخاری که خودمان تهیه میکنیم و حتی آرد سوخاری آماده را همیشه در یخچال نگهداری میکنیم.

پنیر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و گوشت را ورز میدهیم و بعد آرد سوخاری را اضافه میکنیم. میزان آرد سوخاری که لازم میشود بستگی به میزان آب پیاز داخل گوشت دارد.

پفک نمکی را پودر میکنیم و با مقداری آرد سوخاری مخلوط میکنیم و داخل ظرفی میریزیم.

مواد را که خوب با هم ورز دادیم کم کم آرد سوخاری به آنها اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم.

میتوانیم روی میز را آردپاشی کنیم و خمیر به دست آمده را روی آن صاف کرده و قالب بزنیم تا شکلهای جالب تری داشته باشد.

مواد که کامل ورز داده شد و آماده شد بهتر است یکی دو ساعت این مواد را داخل یخچال بگذاریم بماند بعداً بپزیم.

از مواد به اندازه گردو برداشته و داخل مخلوط پفک و آرد میغلتانیم سپس داخل روغن داغ شناور در ظرف روی حرارت سرخ میکنیم.

با مواد گفته شده میتوان برگر مرغ هم درست کرد اما برای برگر پفک نیاز نداریم و مواد را داخل آرد و پفک نمی غلتانیم و از یک قطره رنگ خوراکی نارنجی استفاده میکنیم. البته برای برگر باید از قبل مرغ را با زعفران، آب پیاز، آب فلفل دلمه و 1 قاشق غذاخوری سویاسس مزه دار کرده باشیم.

در ناگتهای آماده از رنگ خوراکی برای نارنجی شدن آن استفاده میکنند که ما در اینجا به جای آن از پفک نمکی استفاده میکنیم که طعم خوبی هم به ناگت میدهد.

ناگتها را میتوانیم بعد از آماده شدن داخل نایلون در فریزر نگه داریم.

ناگت با سس تارتار یا سس هزار جزیره یا سس کچاب خوشمزه میشود.

 

برای تهیه سس تارتار:

مواد لازم:

 

خیار شور                                     100 گرم

آب لیموی تازه                               1 قاشق غذاخوری

سس مایونز                                  500 گرم

پیازچه (قسمت سبز و سفید)            50 گرم

تخم مرغ آب پز                              1 عدد

سیر                                           1 حبه

جعفری                                                 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل                                  به میزان لازم

 

خیارشور را رنده میکنیم و آبش را میگیریم. پیازچه را ساطوری خرد میکنیم.

استفاده از تخم مرغ اختیاری است.

تخم مرغ را رنده میکنیم.

همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.

در سس های تارتار آماده از کِیپِر که غنچه گل مریم است به جای خیارشور استفاده میکنند که طعم خوبی به سس میدهد.

 

برای تهیه سس هزار جزیره:

1 قاشق سوپخوری سس کچاب، 1 قاشق چایخوری شکر را به همان موادی که برای سس تارتار گفته شد اضافه میکنیم.

بعد از اینکه ناگتها آماده شد، لای نان تست را باز میکنیم و سس مورد نظر را داخل آن می مالیم و ناگت را داخل آن گذاشته و خیارشور و پیاز خلالی شده و سبزی معطر خرد شده داخل نان میگذاریم.





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 20 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:23 ق.ظ
Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other blogs?
I have a blog based on the same ideas you discuss and
would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work.

If you're even remotely interested, feel free to send
me an e-mail.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 06:18 ق.ظ
These are truly fantastic ideas in regarding blogging.
You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.
چهارشنبه 30 فروردین 1396 09:56 ق.ظ
It's very easy to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found
this piece of writing at this web site.
یکشنبه 20 فروردین 1396 03:19 ب.ظ
Hi to every single one, it's in fact a pleasant for me
to visit this website, it contains valuable Information.
یکشنبه 26 خرداد 1392 08:48 ب.ظ
رویا ؟
یکشنبه 26 خرداد 1392 08:36 ب.ظ
mitooni baraye naget az poodre sokharie ELIT ham estefade koni
دوشنبه 21 بهمن 1387 01:59 ب.ظ
شما را دعوت میکنم تا یکی از دو لینک باکس ما را در وب خود قرار داده و لینک خود را ارسال کنید الان آمار مهم نیست بعدا که آمار باکس رفت بالا شرایطی جدید حاکم میشود بهتون قول میدم آمارتون 3برابر شه !
http://www.bia2box.mihanblog.com
http://www.mahdiyoun.blogfa.com

دوشنبه 21 بهمن 1387 01:57 ب.ظ
شیطون چرا منو لینک نکردی؟منو به نام خبر ورزشی لینک کن.www.meshki20.mihanblog.com
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :