تبلیغات
آموزش آشپزی - دو نوع اسنک خوشمزه
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم برای اسنک با سس پستو ایتالیایی

 

پنیر موتزارلا                         یک دوم پیمانه

پودر پسته و گردو                  از هر کدام یک دوم پیمانه

سبزی معطر                       3 قاشق سوپخوری

پودر سیر یا سیر له شده        1 حبه

روغن زیتون                         یک دوم پیمانه

کره                                  25گرم

فلفل، نمک                         به میزان لازم

نان تست                           به میزان لازم

 

مواد لازم برای اسنک سیب و دارچین

 

سیب                                3 - 2 عدد

پودر گردو                            3 قاشق سوپخوری

پودر دارچین                        1 قاشق چایخوری

کره                                  25 گرم

عسل                               3 قاشق سوپخوری

پنیر ورقه ای                        6 ورق

نان تست                           به میزان لازم

 

این اسنک به عنوان میان وعده مناسب است یا به عنوان شام سبک برای فصل پاییز و زمستان مناسب تر است.

 

اگر دانه صنوبر در دسترس داشته باشید طعم خوبی به این اسنک میدهد.

 

این سس که درست میکنیم با پاستای آبکش شده هم اگر مصرف شود خیلی خوشمزه میشود ولی برای استفاده با ماکارونی بهتر است از پودر پنیر پارمزان به جای پنیر موتزارلا استفاده شود.

 

از هر نوع پنیری میتوانید داخل این سس برای اسنک استفاده کنید مثل پنیر گودا، پنیر چدار و پارمزان و موتزارلا.

 

ما در اینجا به همراه پنیر موتزارلا از پودر پنیر پارمزان هم استفاده میکنیم.

 

میتوان از پودر سیر در این سس استفاده کرد اما توصیه میشود از سیر له شده استفاده کنید.

 

همه مواد را با هم مخلوط میکنیم روغن زیتون را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

 

میتوانیم مواد را داخل دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنیم.

 

وقتی مواد آماده شد یک نان تست برمیداریم نیازی نیست این لایه زیری نان را چرب کنیم. از مواد به صورت یک لایه نازک روی نان میمالیم تا همه سطح نان پوشیده شود بعد یک لایه دیگر نان روی مواد گذاشته و روی نان را با مقداری کره چرب میکنیم تا موقع پختن خوب برشته شود.

 

میتوان در این مرحله کره را حذف کرد چون مواد روغن زیتون دارد.

 

5 دقیقه قبل دستگاه ساندویج ساز را به برق میزنیم. اسنک را درون دستگاه میگذاریم با دست در دستگاه را کمی فشار داده و نگه میداریم تا لایه بالایی نان روی مواد کامل نشست کند بعد به آرامی در دستگاه را میبندیم تا اسنک پخته شود.

 

 

طرز تهیه اسنک سیب و دارچین

 

این اسنک به جای کیک یا شیرینی برای بعد از ظهر در نظر گرفته میشود.

 

سیب را پوست میکنیم و با هسته گیر هسته های آن را جدا میکنیم بعد به صورت حلقه ای برش میزنیم تقریبا نیم سانتی متر ضخامت حلقه ها باشد.

 

نیازی نیست به سیب آبلیمو بزنیم چون سریع مصرف میکنیم.

 

یک نان تست برمیداریم تکه های سیب را روی آن میگذاریم و مقداری عسل روی سیبها و کمی روی جاهایی از نان که باز است به جز لبه های کناری آن میمالیم بعد روی آنها پودر گردو و پودر دارچین میریزیم.

 

دارچین طعم بسیار خوبی به این اسنک میدهد.

 

یک لایه پنیر روی مواد میگذاریم و روی آن یک لایه نان تست قرار میدهیم و روی نان را با کره چرب میکنیم و داخل دستگاه قرار میدهیم.

 

سعی کنید وقتی میخواهید دو تا اسنک را در دستگاه قرار دهید هر دو را همزمان قرار دهید چون اگر یکی از آنها زودتر گذاشته شود و برشته شود سطح دستگاه پایین میاید و با اسنک دیگر هماهنگ نخواهد شد.

 

بهتر است اول اسنک سیب را داخل دستگاه قرار دهید تا بوی سیب در دستگاه بپیچد.

 

وقتی اسنک ها آماده شد از خط وسط برش میزنیم تا به شکل مثلث دربیاید.

 

هر نوع موادی را که دوست داشته باشید میتوانید با کمی تغییرات به شکل اسنک درآورید.





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 20 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 09:29 ق.ظ
My spouse and I stumbled over here from a different website and
thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you.
Look forward to going over your web page yet again.
سه شنبه 6 تیر 1396 01:03 ب.ظ
I leave a leave a response each time I appreciate a post on a website or I have something
to valuable to contribute to the conversation. It's a result of the passion displayed in the article I looked at.
And after this article آموزش آشپزی - دو نوع اسنک خوشمزه.
I was actually moved enough to post a thought :) I
do have a few questions for you if you tend not to mind. Could it
be only me or do some of the responses appear like written by brain dead people?
:-P And, if you are posting at other online social sites, I'd like to follow everything new you have
to post. Would you list all of your community sites like your linkedin profile,
Facebook page or twitter feed?
دوشنبه 5 تیر 1396 02:55 ق.ظ
Loving the information on this web site, you have done great
job on the blog posts.
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 03:10 ق.ظ
I've been surfing on-line greater than three hours lately, but
I by no means discovered any interesting article like yours.
It is lovely value enough for me. Personally, if all site owners and bloggers
made good content as you probably did, the web shall be much more
helpful than ever before.
یکشنبه 20 فروردین 1396 10:34 ق.ظ
Excellent article. Keep writing such kind of information on your site.
Im really impressed by it.
Hey there, You have performed an incredible job. I will certainly digg it and
individually suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from
this site.
یکشنبه 26 خرداد 1392 07:44 ب.ظ
یکشنبه 26 خرداد 1392 07:43 ب.ظ
roghan zeitoon ,roghan zeitoone elit;)
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :