تبلیغات
آموزش آشپزی - میتلُف (پودینگ گوشت)
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده                  750 گرم

کرفس خرد شده                   100 گرم

تخم مرغ                            1 عدد

آرد سوخاری                        سه چهارم پیمانه

شیر                                  1 پیمانه

پیاز داغ                              4 قاشق سوپخوری

سبزیجات معطر                    2 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل                         به میزان لازم

دارچین                              1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی                   1 قاشق سوپخوری

روغن مایع                           2 قاشق سوپخوری

زعفران                              یک چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس

 

آرد                                    25 گرم

کره                                   25 گرم

عصاره یا آب گوشت              300 میلی لیتر

رب گوجه فرنگی                   2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیم کوب شده       حدود یک دوم قاشق چایخوری استاندارد

 

 

برای تهیه این غذا نیاز به یک قالب پان کیک داریم که بهتر است کف آن را کاغذ روغنی بندازیم و کاغذ را کمی چرب کنیم.

 

گوشت باید چربی نداشته نباشد چون اگر چرب باشد این غذا موقع پختن جمع میشود.

 

میتوانیم از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی یا هر کدام که دوست داشتیم استفاده کنیم.

 

مغز کرفس را ریز خرد میکنیم و با 2 قاشق روغن سرخ میکنیم.

 

کرفس را به گوشت اضافه میکنیم تخم مرغ را هم اضافه میکنیم.

 

شیر و آرد سوخاری را در ظرف دیگری با هم ترکیب کرد و هم میزنیم در ابتدا کمی شل است وقتی کمی بماند سفت میشود اجازه میدهیم سفت شود.

 

پیاز ریز خرد شده سرخ کرده که 2-3 قاشق سوپخوری است به مخلوط گوشت اضافه میکنیم بهتر است پیاز را خلالی نکنید.

 

2 قاشق سوپخوری ترخون و مرزه تازه که اگر تازه اش در دسترس نبود میتوانید از خشک شده آنها هم استفاده کنید.

 

1 قاشق چایخوری دارچین، نمک و فلفل به میزان لازم هم اضافه میکنیم.

 

شیر با آرد سوخاری که فرق نمیکند ادویه دار باشد یا بدون ادویه کامل مخلوط شده و کمی سفت شده این ترکیب را هم به مواد اضافه میکنیم و شروع به ورز دادن میکنیم.

 

اگر قالب بزرگتر بود حتماً گوشت را بیشتر و اگر قالب کوچکتر بود گوشت را هم کمتر کنید.

 

دقت کنید زمانی که این گوشت را داخل این قالب میخواهید قرار دهید تکه تکه از گوشت برندارید وقتی که گوشت کاملاً ورز داده شد و یکدست شد که بهتر است 5 - 6 دقیقه این کار را بکنیم که گوشت حالت چسبندگی پیدا کند بعد گوشت را به حالت یک تکه داخل قالب قرار میدهیم.

 

مواد را داخل قالب میریزیم و با دست کامل صاف میکنیم و یکی دو ضربه هم با دست میزنیم تا کامل صاف شود یک سانتی متر از سر قالب باید خالی باشد.

 

اگر از قالب تفلون استفاده میکنید نیازی به انداختن کاغذ روغنی نیست.

 

وقتی گوشت را داخل قالب به صورت فشرده قرار دادیم 2 قاشق روغن مایع و یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط میکنیم روی سطح گوشت میدهیم بعد که گوشت در فر پخته میشود آب می اندازد و با این رب و روغن آمیخته میشود و پخته میشود.

 

در قالب را با کاغذ آلومینیوم محکم میبندیم به مدت یک ساعت و نیم داخل فر با حرارت 175 یا 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا کاملاً پخته شود.

 

اگر آب داد و آبش تبخیر نشده بود میتوانیم این آب را با سسی که بعداً میخواهیم برای روی غذا درست کنیم مخلوط کنیم.

 

گوشت را داخل ظرف مناسبی که معمولاً کشیده است قرار میدهیم و با چاقوی برقی یا چاقوی اره ای ورقه ورقه میبریم و از سسی که آماده میکنیم روی آن میدهیم. اطرافش را میتوانیم با سبزیجات پخته شده یا چیپس تزئین کنیم.

 

این غذا مناسب شب است.

 

برای تهیه سس این غذا 25 گرم کره و 25 گرم آرد داریم روی ظرف مناسبی این دو را با هم مخلوط میکنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود حدوداً 4 - 5 دقیقه این کار را انجام میدهیم بعد رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم میتوان در اینجا فلفل سیاه نیم کوب شده را هم اضافه کرد (اختیاریست).

 

آب گوشت را هم اضافه میکنیم میتوان از قرصهای عصاره گوشت هم استفاده کرد که با 30 میلی لیتر آب جوش حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.

 

وقتی سس یک جوش روی حرارت خورد کمی غلیظ و روان میشود و آماده است که از این سس برای هر نوع گوشتی میتوان استفاده کرد.

 

از هویج پخته، حلقه های فلفل دلمه ای، برشهای لیمو ترش، کلم پخته شده براکلی، بروکسل، گوجه فرنگی های ریز میتوان برای تزئین استفاده کرد.

 

سس آماده شده را هم روی سطح غذا میریزیم.

 

اگر از سبزیجات پخته شده همراه سس استفاده کنید خیلی خوشمزه میشود.

 

این سس را میتوان دو سه روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگه داشت.





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 20 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 15 تیر 1396 12:03 ب.ظ
What's up i am kavin, its my first occasion to commenting
anywhere, when i read this post i thought i could also create comment due to this sensible piece of
writing.
سه شنبه 29 فروردین 1396 02:26 ب.ظ
You really make it seem really easy along with your presentation but I to
find this topic to be really one thing which I believe I might by no means understand.
It seems too complex and extremely huge for me.
I am having a look ahead for your subsequent publish,
I will attempt to get the hang of it!
یکشنبه 26 خرداد 1392 08:42 ب.ظ
poodre sokharie elit khoobe
osareye zafaroonesh ham harf nadare
سه شنبه 22 بهمن 1387 11:10 ب.ظ
خوب بود
موفق باشی
یا حق .....
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :