تبلیغات
آموزش آشپزی - آش سبزی شیراز
 
شنبه 19 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا

مواد لازم:

 

گوشت گوسفند                             750 گرم

برنج                                           380 گرم

عدس                                         180 گرم

نخود، لوبیا چیتی، لوبیا سفید             از هر کدام 180 گرم

مرزه خشک                                  2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ                                        4 قاشق غذاخوری

پودر گشنیز، پودر زیره سیاه                به میزان لازم

پودر دارچین، زردچوبه                       به میزان لازم

نمک، فلفل، روغن                           به میزان لازم

سبزی تازه خرد شده (ترخون 50 گرم، تره خرد شده 200 گرم)

 

 

از گوشت سردست یا گردن استفاده میکنیم.

تخم گشنیز را قبل از پودر کردن کمی تفت میدهیم تا بو داده شود و عطر آن بهتر باشد.

در شیراز این آش برای صبحانه خورده میشود.

حبوبات را حتما از شب قبل خیس میکنیم.

برنج را هم از شب قبل با آب خالی خیس میکنیم.

ظرف را روی حرارت میگذاریم و داخل آن مقداری آب میریزیم بعد برنج را اضافه میکنیم.

در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت 2 ساعت با حرارت کم این برنج بپزد و لعاب بیندازد.

گوشت را با زردچوبه و نمک و پیاز میگذاریم بپزد بعد ریش ریش میکنیم.

حبوبات را جداگانه میپزیم.

عدس را هم جداگانه میپزیم.

بعد از 2 ساعت که برنج پخته شد نصف حبوبات پخته شده را به آن اضافه میکنیم.

نصف عدس را هم به مواد اضافه میکنیم.

نصف تمامی حبوبات و عدس را به برنج اضافه میکنیم و از هر کدام نصفش را کنار میگذاریم.

سبزیجات را هم به مواد اضافه میکنیم.

سبزی این آش باید کمی درشت خرد شود.

نصف گوشت پخته شده را هم اضافه میکنیم.

در ظرف را میگذاریم و به مدت 4 ساعت میگذاریم با شعله کم بماند و جا بیفتد.

گوشت حبوباتی را که کنار گذاشتیم با هم مخلوط میکنیم و کاملاً میکوبیم یا آسیاب میکنیم تا له شوند و موقع اضافه کردن به آش آن را لعابدار کنند.

بعد از 4 ساعت مواد کوبیده شده را به آش اضافه میکنیم و میگذاریم دوباره با حرارت کم بپزد.

 

بعد از 40 دقیقه که مواد کوبیده شده هم با بقیه مواد پختند، نصف پیاز داغ و ادویه جات و نمک و سبزی خشک را اضافه میکنیم و به مدت 20 دقیقه دیگر میگذاریم آش روی حرارت بماند.

یعنی بعد از اضافه کردن نصف گوشت و سبزی کلاً 5 ساعت زمان لازم است تا آش کامل جا بیفتد.

وقتی آش آماده شد با نصف پیاز داغ که کنار گذاشته بودیم روی آن را تزئین میکنیم.

 

نکته: برنج در این آش کاملاً له میشود و شبیه برنج شله زرد میشود.





نوع مطلب : انواع سوپ و آش، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 16 آذر 1396 11:41 ب.ظ
Unquestionably consider that which you said.
Your favorite justification appeared to be
on the net the easiest factor to consider of. I say to you, I definitely get irked at the
same time as people think about issues that they plainly don't understand
about. You managed to hit the nail upon the top as neatly
as outlined out the whole thing without having side-effects , folks could take a signal.
Will probably be back to get more. Thank you
دوشنبه 8 آبان 1396 11:42 ب.ظ
من هم از آن لذت می برم. این نوع کار هوشمندانه است
و پوشش! آثار بسیار خوبی را که بچه ها داشتم نگه داشته ام
بچه ها به وبلاگ من
دوشنبه 8 آبان 1396 07:53 ب.ظ
چه اطلاعاتی از عدم ابهام و صرفه جویی در تجربه ارزشمند در مورد احساسات غیر منتظره.
یکشنبه 30 مهر 1396 04:00 ق.ظ
I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your site to come back
later on. Cheers
شنبه 15 مهر 1396 03:01 ب.ظ
پس از خواندن این مطلب، فکر کردم آن بسیار زیاد بود
روشنفکر من از شما قدردانی می کنم که زمان و انرژی برای قرار دادن این مقاله آموزنده با هم.

من یکبار دیگر خودم را جذب میکنم
مقدار زمان خواندن و اظهار نظر اما چی؟
هنوز ارزشش را دارد
سه شنبه 10 مرداد 1396 10:07 ب.ظ
I have been browsing online more than three hours today, yet I
never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.
In my opinion, if all webmasters and bloggers made
good content as you did, the net will be a lot more useful
than ever before.
سه شنبه 10 مرداد 1396 11:52 ق.ظ
Hey I am so glad I found your site, I really found you by mistake,
while I was researching on Aol for something else,
Regardless I am here now and would just like to say
thank you for a incredible post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don't have time
to look over it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read a lot more, Please do
keep up the fantastic work.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:36 ب.ظ
Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading
it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back at some
point. I want to encourage continue your great work, have a nice morning!
جمعه 22 اردیبهشت 1396 02:01 ب.ظ
Hello! I just wanted to ask if you ever have any
issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many
months of hard work due to no backup. Do you have any methods to stop hackers?
سه شنبه 28 خرداد 1392 06:07 ب.ظ
دیروز آش جوی الیترو درست کردم فوق العاده بود واقعا خوشمزه است
رویا خوش مزه درست کردین حتما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :