تبلیغات
آموزش آشپزی - کباب ساندویجی
 
پنجشنبه 1 اسفند 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده                           500 گرم

پیاز متوسط                                   یک عدد

گشنیز خرد شده                            50 گرم

نمک، زردچوبه                               به میزان لازم

تخم مرغ آب پز سفت و سرد شده      یک عدد

روغن و آبلیمو                                به میزان لازم

سس کچاب                                  در صورت دلخواه

 

 

این غذا خیلی سریع و در عرض 20 - 30 دقیقه آماده میشود و خیلی خوشمزه است.

 

تخم مرغ آب پز را رنده میکنیم یا نگینی خرد میکنیم و مخلوط گشنیز خرد شده میکنیم.

 

گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی میریزیم و پیاز را که با رنده درشت رنده کردیم همراه با آب آن که جدا نکردیم مخلوط میکنیم.

 

میتوان از سبزیهای معطر دیگر هم استفاده کرد.

 

نمک و زردچوبه را هم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا گوشت کش بیاید.

 

میتوانیم این مواد را پنج دقیقه بگذاریم تا استراحت کند و مواد به خورد هم بروند.

 

میتوان به جای زردچوبه از زعفران حل شده استفاده کرد.

 

نباید در این غذا از فلفل استفاده کنیم. چون امکان دارد که با مواد سازگاری نداشته باشد و طعم خوشایندی به دست ندهد.

 

این مواد برای 5 نفر مناسب است و همراه با نان و سیب زمینی سرخ شده میتواند مصرف شود.

 

وقتی میخواهیم سیب زمینی سرخ کنیم میتوانیم یک حبه سیر را با پوست بشوییم و خشک کنیم و داخل سیب زمینی بیندازیم و داخل سیب زمینی تا طعم سیر بگیرد یا یک بوته پونه یا یک بوته گشنیز یا یک بوته ترخان را شسته و خشک میکنیم و داخل سیب زمینی می اندازیم تا طعم و عطر آن را بگیرد.

 

هر 50 گرم از مواد را برداشته و داخل دست گرد کرده و بعد باز میکنیم و وسط گوشت را تقریبا گود میکنیم.

 

گشنیز و تخم مرغ مخلوط شده را وسط گوشت میگذاریم و راست و چپ، گوشت را روی مواد تا میکنیم و روی مواد را کاملاً میپوشانیم و با دست روی گوشت را صاف میکنیم.

 

کبابها را داخل روغن سرخ میکنیم.

میتوان از سس کچاب و آبلیمو و یا سس بشامل برای سس این غذا استفاده کرد و میتوان بدون سس هم استفاده کرد.

 

 

این غذا تقریباً رژیمی است و خیلی هم سبک است و برای وعده شام هم غذای مناسبی است.

 

برای تزئین غذا از گوجه فرنگی هم استفاده میکنیم و  گوجه فرنگیها را هم همراه کبابها سرخ میکنیم.





نوع مطلب : انواع کباب و کوفته، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 18 مرداد 1396 03:30 ب.ظ
Appreciating the dedication you put into your blog and in depth
information you offer. It's awesome to come across a blog every once
in a while that isn't the same out of date rehashed material.

Wonderful read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account.
سه شنبه 17 مرداد 1396 08:46 ق.ظ
Wow! This blog looks just like my old one!

It's on a completely different subject but it has pretty much
the same layout and design. Excellent choice of colors!
جمعه 30 تیر 1396 08:21 ب.ظ
Keep on writing, great job!
سه شنبه 29 فروردین 1396 07:40 ق.ظ
It is in reality a nice and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this useful info with us.

Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
شنبه 25 خرداد 1392 08:33 ب.ظ
عصاره سبزیجات الیت هم می تونی استفاده کنی کلا عصاره های الیت خیلی عالین من که از طرفدارشم ;)
شنبه 8 فروردین 1388 08:19 ب.ظ
salam shma dar safhe doostan link shodid ba tashakor shma ham eghdam konid
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :