تبلیغات
آموزش آشپزی - کوفته برنجی
 
پنجشنبه 8 اسفند 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده                 500 گرم

برنج                                 نصف پیمانه

سبزی کوفته                       500 گرم

تخم مرغ                            2 عدد

پیاز                                   3 عدد

آرد نخودچی                        یک چهارم پیمانه

لپه                                   یک دوم پیمانه
رب گوجه                           2 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه     به میزان لازم

آلو و گردو                           به میزان لازم

سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، پیازچه است.

از ادویه کاری یا ادویه ای که خودمان تهیه می کنیم و شامل دارچین، مقدار خیلی کم جوز هندی تازه رنده شده، زیره، فلفل قرمز است می توان استفاده کرد.

گوشت را دو بار چرخ کنیم خیلی بهتر است و کوفته باز نمیشود.

برنج را از قبل خیس کرده و میگذاریم با آب بجوشد تا حدی که کمی بیشتر از برنجی که آبکش می کنیم بماند نیم پز شود بعد آبکش می کنیم.

یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را میگیریم برای داخل کوفته و یک عدد پیاز داغ برای آب کوفته و یک عدد پیاز هم به صورت پیاز داغ برای داخل کوفته مصرف می شود.

گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته و برنج، سبزی خرد شده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی را اضافه میکنیم.

می توان آرد نخودچی را حذف هم کرد. یا به جای آن از آرد سیب زمینی استفاده کرد. آرد نخودچی چسبندگی مواد را بیشتر می کند.

لپه را نیم ساعت خیس میکنیم آب آن را خالی می کنیم و داخل مقداری آب جوش میریزیم و میگذاریم به مدت 5 دقیقه بجوشد تا خاصیت نفخ لپه گرفته شود. بعد آب لپه را خالی می کنیم و مجدداً آن را داخل مقداری آب که جوشانده ایم میریزیم و میگذاریم نیم پز شود.

میتوان حتی لپه را حذف کرد و به جای آن مقدار برنج را به یک پیمانه افزایش داد.

لپه و تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم.

از این مقدار مواد 6 عدد کوفته با سایز تقریباً بزرگ به دست می آید.

مواد را با دست مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم تا انسجام کافی را به دست آورد.

می توان به جای آلو از برگه زردآلوی ترش و یا زرشک و کشمش استفاده کرد.

برای آماده کردن آب کوفته پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم و مقدار کمی روغن اضافه می کنیم بعد زردچوبه اضافه کرده و تفت میدهیم بعد رب را اضافه کرده و تفت میدهیم.

رب را زیاد سرخ نمی کنیم فقط در حد تفت دادن که بوی خامی رب از بین برود.

وقتی مواد را یک تفت دادیم به میزان 3 پیمانه آب اضافه می کنیم. وقتی آب کوفته به جوش آمد نمک، فلفل، ادویه اضافه می کنیم.

در این کوفته از 2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده هم در آب کوفته استفاده می کنیم.

از مواد برداشته و داخل دست صاف کرده و از آلو و گردو و پیاز داغ داخل آن میگذاریم و کوفته را گرد می کنیم. و داخل آب کوفته که در حال جوشیدن است میگذاریم.

برای تمامی کوفته ها وقتی آب کوفته به جوش آمد و کوفته ها را داخل آن گذاشتیم حرارت را کم می کنیم ده دقیقه اول در ظرف را نمیگذاریم بعد از ده دقیقه در ظرف را میگذاریم و حرارت را هم اگر خواستیم می توانیم زیاد کنیم.

اگر در ده دقیقه اول در ظرف را بگذاریم امکان دارد کوفته ها از هم پاشیده شوند.

حدود نیم ساعت زمان لازم است تا کوفته ها بپزد.

موقع کشیدن کوفته ها در ظرف مورد نظر آنها را یکی یکی برمیداریم و کمی هم از آب آن در ظرف کنار کوفته ها می کشیم.





نوع مطلب : انواع کباب و کوفته، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 30 آذر 1392 11:45 ق.ظ
مرسی 0...بچه ام نمیذازه بنویسم
شنبه 25 خرداد 1392 06:57 ب.ظ
عصاره سیر یا پیاز یا قارچ الیت تا حالا استفاده کردی ؟ گاهی خیلی به صرفه ترن تا اینکه از خود سیر و پیاز یا قارچ بخوای استفاده کنی
پنجشنبه 24 فروردین 1391 12:36 ب.ظ
توضیحات عالی و بجاست انشاله درست میکنم
جمعه 7 بهمن 1390 09:56 ق.ظ
دست شما درد نکنه.
یکشنبه 14 آذر 1389 12:57 ق.ظ
ممنون
امروز مهمون دارم خدا خیرت بده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :