تبلیغات
آموزش آشپزی - قلیه ماهی(غذای جنوبی)
 
دوشنبه 10 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

ماهی پوست گرفته و پاک شده        یک کیلو(شوریده-سنگسر-هامور)

سیر                                    یک بوته

سبزی(گشنیز و شنبلیله)      300 گرم

تمرهندی                             یک بسته

پیاز                             یک عددمتوسط

زردچوبه و نمک           به قدر دلخواه

پودر فلفل قرمز            یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی           یک قاشق غذا و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی

 

 

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه  سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.


نكات تغذیه ای :

این خورشت ، یك غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است كه نه تنها ضرری ندارد ، بلكه دارای فواید بسیاری است. كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:54 ق.ظ
My partner and I stumbled over here different website and thought I should check things out.
I like what I see so i am just following you. Look
forward to exploring your web page yet again.
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 08:16 ب.ظ
Good info. Lucky me I came across your website by chance (stumbleupon).
I've book-marked it for later!
پنجشنبه 24 فروردین 1396 07:31 ق.ظ
My brother suggested I may like this blog. He was once totally right.
This submit actually made my day. You can not believe simply
how much time I had spent for this information! Thank you!
یکشنبه 20 فروردین 1396 11:43 ق.ظ
Its like you learn my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the e book in it or something.
I feel that you can do with some p.c. to force the message house a bit, but other than that, that is magnificent
blog. An excellent read. I'll certainly be back.
جمعه 11 فروردین 1396 04:47 ب.ظ
Hello Dear, are you truly visiting this site regularly, if
so afterward you will without doubt take fastidious know-how.
جمعه 24 خرداد 1392 09:50 ب.ظ
بازم غذای جنوبی
به به
قلیه ماهییییییییییییییییییییییییییی
یه خورده چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بزن بهش حتما
دوشنبه 10 فروردین 1388 01:26 ب.ظ
بله گرفتم خیال شما راحت الان پولش نقدا تو جیبم هستش اما نباید دقل بازی كرد و الكی خودت كلیك كنی . تقریبا روزی 1000 تومان در میارم
دوشنبه 10 فروردین 1388 01:08 ب.ظ
سلام.من شما رو لینک کردم.شما هم منو لینک کنید.
دوشنبه 10 فروردین 1388 12:50 ب.ظ
سلام . ممنون . از قبل شما رو لینك كرده بودم .
دوشنبه 10 فروردین 1388 09:28 ق.ظ
سلام
وبلاگ خوبی داری
اگه اهل تبادل لینکی خبرم کن
یکشنبه 9 فروردین 1388 02:30 ب.ظ
سلام عزیز دلم لینکت کردم .فدای تو مهتی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :