تبلیغات
آموزش آشپزی - قلیه ماهی(غذای جنوبی)
 
دوشنبه 10 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

ماهی پوست گرفته و پاک شده        یک کیلو(شوریده-سنگسر-هامور)

سیر                                    یک بوته

سبزی(گشنیز و شنبلیله)      300 گرم

تمرهندی                             یک بسته

پیاز                             یک عددمتوسط

زردچوبه و نمک           به قدر دلخواه

پودر فلفل قرمز            یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی           یک قاشق غذا و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی

 

 

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه  سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.


نكات تغذیه ای :

این خورشت ، یك غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است كه نه تنها ضرری ندارد ، بلكه دارای فواید بسیاری است. كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 24 خرداد 1392 08:50 ب.ظ
بازم غذای جنوبی
به به
قلیه ماهییییییییییییییییییییییییییی
یه خورده چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بزن بهش حتما
دوشنبه 10 فروردین 1388 12:26 ب.ظ
بله گرفتم خیال شما راحت الان پولش نقدا تو جیبم هستش اما نباید دقل بازی كرد و الكی خودت كلیك كنی . تقریبا روزی 1000 تومان در میارم
دوشنبه 10 فروردین 1388 12:08 ب.ظ
سلام.من شما رو لینک کردم.شما هم منو لینک کنید.
دوشنبه 10 فروردین 1388 11:50 ق.ظ
سلام . ممنون . از قبل شما رو لینك كرده بودم .
دوشنبه 10 فروردین 1388 08:28 ق.ظ
سلام
وبلاگ خوبی داری
اگه اهل تبادل لینکی خبرم کن
یکشنبه 9 فروردین 1388 01:30 ب.ظ
سلام عزیز دلم لینکت کردم .فدای تو مهتی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :