تبلیغات
آموزش آشپزی - قلیه ماهی(غذای جنوبی)
 
دوشنبه 10 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

ماهی پوست گرفته و پاک شده        یک کیلو(شوریده-سنگسر-هامور)

سیر                                    یک بوته

سبزی(گشنیز و شنبلیله)      300 گرم

تمرهندی                             یک بسته

پیاز                             یک عددمتوسط

زردچوبه و نمک           به قدر دلخواه

پودر فلفل قرمز            یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی           یک قاشق غذا و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی

 

 

ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خُرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه  سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.


نكات تغذیه ای :

این خورشت ، یك غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده شده است كه نه تنها ضرری ندارد ، بلكه دارای فواید بسیاری است. كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این خورشت استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن و برای مدت كوتاهی تفت داده شوند.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 18 شهریور 1396 03:52 ق.ظ
Fantastic goods from you, man. I've consider your stuff prior to and
you are just extremely magnificent. I really like what you have obtained here, certainly
like what you're stating and the way by which you
say it. You are making it enjoyable and you continue to care for to keep it smart.
I can not wait to read much more from you. That is actually a terrific website.
جمعه 17 شهریور 1396 08:51 ق.ظ
whoah this blog is fantastic i love studying your articles.
Keep up the good work! You realize, a lot of individuals
are hunting around for this info, you could help them greatly.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:54 ق.ظ
My partner and I stumbled over here different website and thought I should check things out.
I like what I see so i am just following you. Look
forward to exploring your web page yet again.
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 08:16 ب.ظ
Good info. Lucky me I came across your website by chance (stumbleupon).
I've book-marked it for later!
پنجشنبه 24 فروردین 1396 07:31 ق.ظ
My brother suggested I may like this blog. He was once totally right.
This submit actually made my day. You can not believe simply
how much time I had spent for this information! Thank you!
یکشنبه 20 فروردین 1396 11:43 ق.ظ
Its like you learn my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the e book in it or something.
I feel that you can do with some p.c. to force the message house a bit, but other than that, that is magnificent
blog. An excellent read. I'll certainly be back.
جمعه 11 فروردین 1396 04:47 ب.ظ
Hello Dear, are you truly visiting this site regularly, if
so afterward you will without doubt take fastidious know-how.
جمعه 24 خرداد 1392 09:50 ب.ظ
بازم غذای جنوبی
به به
قلیه ماهییییییییییییییییییییییییییی
یه خورده چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بزن بهش حتما
دوشنبه 10 فروردین 1388 01:26 ب.ظ
بله گرفتم خیال شما راحت الان پولش نقدا تو جیبم هستش اما نباید دقل بازی كرد و الكی خودت كلیك كنی . تقریبا روزی 1000 تومان در میارم
دوشنبه 10 فروردین 1388 01:08 ب.ظ
سلام.من شما رو لینک کردم.شما هم منو لینک کنید.
دوشنبه 10 فروردین 1388 12:50 ب.ظ
سلام . ممنون . از قبل شما رو لینك كرده بودم .
دوشنبه 10 فروردین 1388 09:28 ق.ظ
سلام
وبلاگ خوبی داری
اگه اهل تبادل لینکی خبرم کن
یکشنبه 9 فروردین 1388 02:30 ب.ظ
سلام عزیز دلم لینکت کردم .فدای تو مهتی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :