تبلیغات
آموزش آشپزی - باقالا قاتق گیلان
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

لوبیا کشاورزی                     500 گرم

تخم مرغ                              2 تا 3 عدد

سیر                                 4 حبه

شوید                                2 الی3 قاشق غذاخوری

روغن و کره                         50 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه             به میزان لازم

دارچین در صورت تمایل           برای طعم دهندگی

 

لوبیای کشاورزی را از شب قبل دو سه بار می شوییم و در آب ولرم و نمک میگذاریم کامل خیس بخورد وقتی کامل خیس خورد به مدت یک شبانه روز خیس خوردن کافی است. بعد پوست لوبیا را میگیریم.

لوبیای کشاورزی از نظر ظاهر شبیه لوبیای قرمز است اما سفید و کمی بلند است.

از پیاز در این غذا استفاده نمی کنیم و سیر را هم حذف نمیکنیم چون طعم غذا به کل عوض می شود.

ظرف را روی حرارت میگذاریم لوبیا را داخل آن میریزیم بعد سیر نگینی خرد شده را اضافه میکنیم.

این غذا را با ماهی شور و زیتون پرورده و سیر ترشی می خورند که خیلی خوشمزه و اشتها آور می شود.

اگر شوید زیاد بریزید غذا را تلخ می کنید.

شوید را اضافه میکنیم. مقداری زردچوبه اضافه می کنیم.

این غذا برای 4 نفر کافی است.

مقداری فلفل و نمک اضافه می کنیم.

باقلای محلی خیلی دیر می پزد اما این لوبیای کشاورزی سریع تر می پزد.

مقداری کره و روغن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی لوبیا گرفته شود.

وقتی لوبیا سرخ شد حدود یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم نیم پز شود.

لوبیا را با دست امتحان میکنیم وقتی نیم پز شد تخم مرغها را درسته در داخلش می شکنیم و دیگر به غذا دست نمیزنیم و هم نمیزنیم.

اگر در این مرحله غذا را هم بزنید شکل خوبی به دست نخواهد آمد.

حرارت را زیاد میکنیم بعد حرارت را کم میکنیم وقتی تخم مرغ خودش را به صورت درسته گرفت مقداری دارچین و فلفل اضافه میکنیم و با حرارت کم میگذاریم غذا جا بیفتد.

غذا که جا می افتد روی آن روغن می بندد و مشخص می شود.

در گیلان به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه می کنند.

ماست و خیار، سبزی خوردن و ترشی هم با این غذا سازگاری دارد که در کنار آن خورده شود.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 16 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا
دوشنبه 5 تیر 1396 09:37 ق.ظ
Precisely what I was searching for, thank you for posting.
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 07:07 ب.ظ
What i don't realize is in truth how you're now not actually a lot more smartly-favored than you might be now.
You're so intelligent. You already know therefore
considerably on the subject of this topic, produced me
individually consider it from so many various angles.
Its like men and women aren't involved except
it is something to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs
great. All the time take care of it up!
یکشنبه 20 فروردین 1396 04:48 ق.ظ
I believe everything posted was very reasonable. However, what about
this? suppose you added a little information? I ain't saying your
content is not solid, but what if you added something
that grabbed folk's attention? I mean آموزش آشپزی - باقالا قاتق گیلان is a little plain.
You ought to look at Yahoo's front page and watch how they create news titles to
grab viewers to click. You might add a related video or a pic or two to grab readers excited about everything've got to say.
In my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting.
جمعه 24 خرداد 1392 09:41 ب.ظ
دوستم شمالیه یه بار این غذا رو درست کرد برام خیلی خوشمزه بود خوشحالم که اینجا طرز پختش هست:*
من معمولا به جای سیر عصاره سیر الیت می ریزم که دیگه احتیاجی به خورد کردن و پوست کندن و ... نداشته باشه
دوشنبه 17 فروردین 1388 01:58 ب.ظ
سلام مرسی که لینکم کردی شما هم لینک شدید...
یا حق...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :