تبلیغات
آموزش آشپزی - چاشنی سالاد
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

 

آناناس                               5 حلقه

فلفل دلمه ای رنگی              1 عدد

گردو                                 50 گرم

سیر یا موسیر                     5 حبه

سیب                                1 عدد

زیتون                                10 عدد

فلفل تند سبز یا قرمز             3 عدد

ذرت                                  50 گرم

روغن زیتون بی بو                 به میزان لازم

سرکه انگور                        3 قاشق غذاخوری

ترخان، نعناع، مرزه، ریحان        از هر کدام 3 شاخه

سرکه بالزامیک                    2 قاشق غذاخوری

این مواد داخل یخچال به مدت یک هفته بماند مزه دار میشود و میتوانید برای روی سالادهای فصل و سالادهایی که جوانه دارد استفاده کنید که برای بچه هایی که سالاد نمیخورند خیلی مناسب است و آنها را به خوردن سالاد تشویق میکند.

آب کمپوت آناناس را با پارچه خشک میکنیم.

از دانه های ذرت یا بچه بلال استفاده میکنیم.

میتوان میزان سرکه بالزامیک را 1 قاشق غذاخوری هم استفاده کرد.

اگر خواستید از آناناس تازه استفاده کنید آنرا پوست کنده و حلقه حلقه کنید و بعد نمک بپاشید و بگذارید به مدت یک شب داخل نمک بماند بعد با آب جوشیده سرد بشویید.

اگر آب خام باشد و جوشیده نباشد کپک میزند.

میتوان از سیر یا موسیر استفاده نکرد اما طعم خیلی خوبی به چاشنی میدهد.

حلقه های آناناس را داخل شیشه میگذاریم روی آن فلفل دلمه ای های رنگی و سیب بعد سیر یا موسیر میریزیم.

موسیر را داخل آب جوشیده ولرم به مدت 3 - 4 ساعت خیس میکنیم دو سه دفعه آبش را عوض میکنیم روی پارچه خشک میکنیم بعد استفاده میکنیم.

گردو باید داخل آب جوشیده سرد به مدت 3 - 4 ساعت خیس بخورد دو بار آبش را عوض کنیم تا رنگ آن سفید شود.

فلفل های تند سبز را روی مواد میریزیم بعد زیتون ها را هم اضافه میکنیم. مقدار کمی هم دانه های فلفل قرمز اضافه میکنیم.

گردو ها و ذرت را هم به مواد اضافه میکنیم.

برای استفاده از دانه های ذرت به ذرت نمک میپاشیم میگذاریم به مدت چند ساعت بماند بعد دانه های آن را جدا میکنیم یک قابلمه آب را میگذاریم بجوشد وقتی جوش آمد 2 قاشق روغن مایع، 2 قاشق سرکه و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین میریزیم و ذرت را در آن به مدت 10 - 15  دقیقه میجوشانیم و بعد از 10 دقیقه در لحظه آخر نمک اضافه میکنیم. بعد آبکش می کنیم سرد که شد فریز کرده و نگه میداریم.

اگر نمک را به ذرت زودتر اضافه کنیم شل میشود. اگر نیاز نباشد نمک اضافه نمیکنیم. حدود 1 قاشق مرباخوری نمک کافی است.

روی مواد مجدداً حلقه های آناناس، دانه های زیتون، فلفل دلمه ای رنگی و برشهای سیب با پوست اضافه میکنیم مقداری نمک هم اضافه میکنیم.

میتوان نمک را به چاشنی اضافه نکرد و به خود سالاد اضافه کرد.

سبزی ها را در شورها یا چاشنی ها هیچ وقت وسط مواد اضافه نکنید چون خراب میشود و روی کار بگذارید.

میتوان برای اینکه چاشنی طعم های دیگری داشته باشد از میخک یا چوب دارچین یا هل هم استفاده کرد.

ریحان اگر با گل باشد عطرش بیشتر است.

سبزیها را هم روی مواد میگذاریم.

شیشه ای که چاشنی را در آن تهیه میکنید باید در خیلی محکمی داشته باشد.

روغن زیتون را داخل شیشه میریزیم که تا تقریباً نصف شیشه پر شود بعد مقداری سرکه انگور و سرکه بالزامیک اضافه میکنیم بعد بقیه حجم شیشه را کامل با روغن زیتون پر میکنیم.

این چاشنی باید در سردترین نقطه یخچال قرار بگیرد.

وقتی چاشنی را روی سالاد میریزیم میتوانیم مقداری آبلیموی تازه هم اضافه کنیم.

این چاشنی را میتوان 3 - 4 ماه در یخچال نگه داشت.

می توان از خلال پسته و بادام هم استفاده کرد.





نوع مطلب : انواع سالاد، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 2 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
سه شنبه 6 تیر 1396 08:29 ب.ظ
Inspiring story there. What occurred after? Good luck!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:00 ب.ظ
Appreciate this post. Will try it out.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :