تبلیغات
آموزش آشپزی - سالاد ژامبون
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

سیب زمینی             نیم کیلو

ژامبون                     300 گرم

خیار شور                  300 گرم

تخم مرغ رنده شده      4 عدد

نخود فرنگی              نصف قوطی کمی بیشتر

سس                      به میزان لازم

سیر رنده شده           به میزان لازم

نمک، فلفل               به میزان لازم

آبلیمو یا سرکه           به میزان لازم

 

اگر به جای ژامبون از مرغ استفاده کنیم طعم سالاد الویه میدهد.

 

سیب زمینی را میپزیم و میگذاریم کامل خنک شود بعد نگینی خرد میکنیم که زیاد له نشود.

 

کالباس را به سیب زمینی اضافه میکنیم و سیر را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم خیار شور و نخود فرنگی را داخل مواد میریزیم در آخر تخم مرغ را اضافه میکنیم.

 

تخم مرغ را به این دلیل در اواخر کار اضافه میکنیم که موقع مخلوط کردن له نشود.

 

نمک و فلفل و آبلیمو یا سرکه اضافه میکنیم.

 

چون این سالاد سیب زمینی دارد تقریباً نمک بیشتری لازم ا ست.

 

فلفل سیاه اضافه میکنیم تا عطر خوبی به سالاد بدهد.

 

در آخر سیر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

 

ژامبونی که استفاده میکنیم اگر سیر دار باشد بهتر است.

 

سس را هم به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

 

اگر دوست داشتید میتوانید فقط از سس مایونز یا مخلوط سس مایونز با ماست استفاده کنید.

 

اگر بخواهید سالاد رژیمی باشد فقط از ماست استفاده کنید اما ماست خامه ای باشد و برای طعم دادن میتوان از روغن زیتون هم همراه ماست استفاده کرد.

 

3 قاشق ماست برای رقیق شدن سس اضافه میکنیم و سپس به مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم.

 

این سالاد 3 - 2 ساعت در یخچال بماند بهتر است.

 

آبلیمو و سرکه را با هم استفاده نکنید چون طعم تندی به سالاد میدهد فقط یکی را استفاده کنید.

 

مقداری ژامبون داریم آنها را یکی یکی لوله میکنیم و به حالت قیف درآورده با خلال دندان وصل میکنیم و از مواد برداشته داخل آنها میریزیم دور ظرف مورد نظر میچنیم و بقیه مواد را وسط ظرف میریزیم.

 

برای تزئین هویج را با رنده درشت رنده میکنیم.

 

روی مواد وسط ظرف یک لایه سس میریزیم و صاف میکنیم روی آن هویجها را میریزیم و روی قیفها و روی مواد وسطی گوجه فرنگی میچینیم.

 

لای قیفهای درست شده چیپس میریزیم.

 

میتوان از هویج پخته هم برای تزئین استفاده کرد.





نوع مطلب : انواع سالاد، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 6 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 08:31 ق.ظ
I love reading through an article that will make men and
women think. Also, thank you for allowing for me to comment!
جمعه 16 تیر 1396 09:33 ق.ظ
Hi there i am kavin, its my first time to commenting anywhere,
when i read this piece of writing i thought i could
also create comment due to this brilliant paragraph.
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 03:19 ب.ظ
Its such as you read my thoughts! You seem to understand a lot approximately this, such as
you wrote the book in it or something. I think that you simply could do with some percent
to force the message home a bit, but instead of that, that
is excellent blog. A great read. I will definitely be back.
جمعه 25 فروردین 1396 11:08 ق.ظ
Fastidious replies in return of this question with solid arguments and explaining all concerning that.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 05:22 ق.ظ
This paragraph is actually a pleasant one it helps new web viewers, who are wishing
for blogging.
یکشنبه 13 فروردین 1396 02:10 ق.ظ
Fine way of explaining, and good piece of writing to obtain data on the topic of my presentation focus, which i am going
to present in academy.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :