تبلیغات
آموزش آشپزی - ترشی خشکبار
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

قیسی                    150 گرم

آلو برقانی                 150 گرم

آلبالو و گیلاس خشک   از هر کدام 150 گرم

کشمش بیدانه           100 گرم

زغال اخته خشک       100 گرم

زالزالک خشک           100 گرم

برگه زردآلو                50 گرم

مغز گردو                  50 گرم

آلو بخارا                   50 گرم

مغز یا گل لیمو عمانی  50 گرم

هل سبز و سفید        10 عدد

گل میخک                 5 عدد

چوب دارچین              4 تا 5 تکه

شکر قهوه ای            50 گرم

سرکه سفید             یک استکان

آب انار                     یک لیتر

نمک                       به میزان لازم

خرما                       50 گرم

 

در صورت دلخواه خلال میتوانید از کمی خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده هم برای عطر ترشی استفاده کنید.

 

یا به ترتیبی که مواد سفت تر هستند داخل شیشه میریزیم یا به صورت مخلوط میریزیم که موقع مصرف کردن هم از همه مواد برداریم.

 

گردوها را قبلا به مدت یک ساعت داخل آب ولرم خیس کرده و دو بار آبش را عوض میکنیم بعد روی پارچه میریزیم تا خشک شود.

 

خرما هم خرمای خشک باشد و رطب نباشد چون رطب له میشود و رنگش برمیگردد.

 

زالزالک را میتوانیم خودمان خشک کنیم.

 

میتوان از کشمش پلویی یا سبز استفاده کرد اما باید بی دانه باشد.

 

موردی که میتوانید از این ترشی حذف کنید مغز لیمو یا گل لیمو است اما اگر حذف نکنید بهتر است.

 

همه مواد را داخل شیشه میریزیم.

 

روی شیشه باید کمی خالی بماند چون مواد وقتی داخل سرکه بمانند حجم آنها زیاد میشود.

 

دانه های انار را داخل مخلوط کن میریزیم بعد صاف میکنیم و با سرکه سفید میجوشانیم و وقتی همه مواد را داخل شیشه ریختیم روی آنها میریزیم و در شیشه را میبندیم.

 

ترشی داخل یخچال در عرض یک هفته آماده میشود اما بعد از دو سه روز باید سر بزنیم و اگر سرکه یا آب انار نیاز داشت دوباره اضافه کنیم.





نوع مطلب : انواع ترشی و مربا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 29 دی 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 07:57 ب.ظ
Amazing! Its genuinely remarkable article, I have got much clear idea on the topic of from this paragraph.
پنجشنبه 15 تیر 1396 05:45 ب.ظ
As the admin of this web page is working, no
doubt very soon it will be famous, due to its feature contents.
سه شنبه 6 تیر 1396 12:19 ب.ظ
I comment when I especially enjoy a article on a site or if I
have something to contribute to the discussion. Usually it is triggered by the sincerness displayed
in the article I read. And after this post آموزش آشپزی - ترشی خشکبار.
I was moved enough to post a thought ;) I do have 2 questions for you if it's allright.
Is it simply me or do some of the comments come across as if they are coming from brain dead individuals?
:-P And, if you are posting on additional sites, I would like to follow anything new you have to post.
Would you make a list the complete urls of all your public pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
دوشنبه 1 خرداد 1396 11:37 ب.ظ
Awesome! Its genuinely remarkable article, I have got much clear
idea on the topic of from this post.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:39 ق.ظ
My brother suggested I may like this website.
He was totally right. This submit truly made my day.
You cann't consider just how so much time I had spent for this information! Thank you!
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:44 ب.ظ
Hello to every , as I am truly eager of reading this website's post to be updated daily.

It includes nice material.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 08:28 ب.ظ
Definitely believe that which you said. Your favorite
reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of.
I say to you, I definitely get annoyed while people
consider worries that they plainly don't know about.

You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal.
Will likely be back to get more. Thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :