تبلیغات
آموزش آشپزی - ترشی لیمو ترش
 
یکشنبه 29 دی 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم :

 

لیموی تازه                          500 گرم

فلفل تند قرمز                      3 عدد

زردچوبه                              یک قاشق غذاخوری

نمک                                 یک و نیم قاشق غذاخوری

فلفل دلمه رنگی                  1 عدد

 

ابتدا لیموی سالم بدون لک  را میشوییم یک روز میگذاریم آبش برود بعد خرد می کنیم . هر لیمو را شش قسمت می کنیم. تخم های آن را در می آوریم.

اگر هسته لیمو داخل آن بماند ترشی را تلخ می کند.

ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.

این ترشی تند است و در عربستان تهیه میشود و آن را تند تهیه می کنند.

تکه های لیمو را داخل ظرف مورد نظر ریخته و فلفل قرمز ، زردچوبه، نمک را روی آن میریزیم و مخلوط می کنیم و یک پارچه روی ظرف میکشیم و 3 روز بیرون از یخچال میگذاریم بماند گهگاهی مواد را با قاشق یا هر وسیله خشک دیگر هم مینزنیم.

دقت کنید قاشقی که مواد را با آن هم میزنیم باید حتماً خشک باشد و آبدار نباشد.

بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ایم و آب غلیظی در آن ایجاد شده است داخل ظرف مورد نظر ریخته و در آن را محکم می بندیم و میگذاریم برسد.

این ترشی در یخچال و جای خنک بعد از 2 ماه می رسد و در جای گرم بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

این تشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخوردگی دارند و نمیتوانند ترشی دیگر مصرف کنند خیلی مناسب است.

تندی ترشی را میتوان کم یا زیاد کرد.

برای خوب جلوه دادن این ترشی میتوان فلفل سبز تازه یا فلفل دلمه نیز خرد کرده و به آن اضافه کرد که تاثیری در طعم آن ندارد و فقط برای ظاهر آن است.





نوع مطلب : انواع ترشی و مربا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 5 تیر 1396 09:05 ق.ظ
Loving the info on this site, you have done great job on the blog posts.
سه شنبه 2 خرداد 1396 02:05 ق.ظ
I'm not sure where you're getting your information, but
great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:47 ق.ظ
We are a gaggle of volunteers and opening
a brand new scheme in our community. Your web site offered
us with helpful info to work on. You have performed a formidable activity
and our whole neighborhood might be grateful to you.
چهارشنبه 16 فروردین 1396 02:16 ب.ظ
Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I
could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems
finding one? Thanks a lot!
سه شنبه 15 فروردین 1396 01:47 ب.ظ
Hi, I think your blog might be having web browser compatibility issues.

When I take a look at your site in Safari, it looks fine
however, when opening in IE, it has some overlapping issues.
I just wanted to provide you with a quick heads up!
Besides that, excellent blog!
جمعه 1 شهریور 1392 02:55 ب.ظ
این ترشی خیلی بد مزه است من پارسال درست کردم عین دستورتون بعد دو ماه که باز کردم انگار داشتم یه کوپه زرد چوبه میخوردم همون جوری راهی سطل زباله شد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :