تبلیغات
آموزش آشپزی - ترشی سبزیجات با رب انار
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

 

سیب زمینی ترشی              200 گرم

فلفل رنگی                         3 عدد از رنگهای مختلف

بادمجان کبابی شده              2 عدد

گل کلم                             200 گرم

هویج فرنگی                       3 عدد

کرفس                               دو شاخه

رب انار ترش                        دو و نیم پیمانه

تخم گشنیز                         به میزان لازم

فلفل سبز تند                      3 عدد

گردوی خرد شده                  200 گرم

جوز هندی                          یک قاشق چایخوری

نمک                                 2 قاشق چایخوری

 

همه مواد ترشی به غیر از بادمجان کبابی خرد شده را داخل دستگاه مخلوط کن و خرد کن میریزیم یعنی سیب زمینی ترشی، هویج، کرفس و گل کلم و فلفل را کم کم داخل دستگاه کاملاً خرد میکنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.

در آخر نصف گردو را هم داخل مخلوط کن میریزیم.

رب انار اگر غلیظ باشد با آب جوشیده سرد شده آن را رقیق تر می کنیم.

تمام مواد ترشی را باید بعد از شستن روی پارچه پهن کنیم تا خشک شود و هیچ گونه آبی نداشته باشد چون اگر آب داشته باشند باعث میشود ترشی کپک بزند.

مواد را از مخلوط کن جدا میکنیم و بادمجان کبابی شده که به صورت نگینی خرد شده و پوستش هم گرفته شده به مواد اضافه می کنیم.

تخم گشنیز را پاک کرده و میشوییم و ریگ شور می کنیم.

برای ریگ شور کردن تخم گشنیز آن را داخل ظرفی میریزیم بعد روی آن آب میریزیم و از ظرفی به ظرف دیگر برمیگردانیم تا ریگ های داخل آن ته ظرف بماند.

تخم گشنیز، جوز هندی، نمک، فلفل اضافه میکنیم.

رب انار را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

ترشی ها را بهتر است در ظرف شیشه ای که در محکم دارد نگه داریم.

این ترشی بعد از 20 روز در یخچال ماندن میرسد.





نوع مطلب : انواع ترشی و مربا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 29 دی 1387 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:55 ق.ظ
I think that what you said made a lot of sense. But, think about this, suppose you added a little information? I ain't saying your information isn't solid., but what if you added something to possibly get folk's
attention? I mean آموزش آشپزی - ترشی سبزیجات با رب
انار is kinda plain. You might look at Yahoo's front page and watch how they write article
titles to grab people to click. You might try adding a video
or a related pic or two to grab readers excited about what you've
written. Just my opinion, it could bring your
blog a little livelier.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 08:43 ق.ظ
I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article.
But want to remark on some general things, The site style is great, the articles is really great : D.
Good job, cheers
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 06:50 ق.ظ
Because the admin of this site is working, no uncertainty very soon it will be well-known, due
to its feature contents.
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 07:49 ق.ظ
Right here is the right webpage for everyone who hopes to find out about this topic.
You know so much its almost tough to argue with you (not that I actually would want to?HaHa).
You definitely put a fresh spin on a subject which has been discussed for decades.

Great stuff, just wonderful!
جمعه 25 فروردین 1396 08:42 ق.ظ
Very quickly this site will be famous among all blogging and site-building visitors, due to it's good
articles or reviews
سه شنبه 15 فروردین 1396 01:25 ب.ظ
I'm truly enjoying the design and layout of your site.

It's a very easy on the eyes which makes it
much more enjoyable for me to come here and
visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?

Superb work!
شنبه 12 فروردین 1396 09:18 ب.ظ
I'd like to find out more? I'd love to find out more details.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :