تبلیغات
آموزش آشپزی - خورشت کاری با میگو (غذای هندی)
 
یکشنبه 20 بهمن 1387 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

میگو پاک شده                     500 گرم

بادام هندی (کجو)                 100 گرم

نخودچی                             100 گرم

کنجد                                  100 گرم

مغز پسته                           100 گرم

بادام سفید شده                  100 گرم

پیاز                                    1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط

سیر                                  یک بوته تقریبا معادل 10 - 11 حبه

گوجه فرنگی                        3 عدد

تمبر هندی                          100 گرم

پودر زیره سبز                       1 قاشق مرباخوری

پودر گشنیز                          یک قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا                           دو قاشق مرباخوری یا یک قاشق غذاخوری

پودر چیلی یا فلفل تند           یک قاشق چایخوری

روغن                                 به مقدار لازم

آب جوشیده                         دو پیمانه

برگ کاری                            1 قاشق مرباخوری

 

اگر دوست داشته باشید طعم غذا تندتر باشد میتوانید از یک قاشق غذاخوری پودر فلفل استفاده کنید.

پاپریکا همان پودر فلفل تند قرمز هست.

چون مغزهای استفاده شده در این خورشت مانند خورشت فسنجان روغن پس میدهند پس از روغن کمی استفاده میکنیم. یعنی حدود 2 قاشق غذاخوری روغن استفاده میکنیم.

ظرف را روی حرارت میگذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم.

بادام هندی، نخودچی، کنجد، مغز پسته، بادام سفید شده را با هم چرخ میکنیم.

پیاز و سیر را داخل روغن تفت میدهیم فقط در حدی که سبک شود.

بادام خارجی در ایران دو نوع است یک نوع هندی است که کمی چرب و خوشمزه است و نوع دیگر بادام مالزی است که لاغرتر از بادام هندی است و به خوشمزگی آن نیست.

بادام معمولی هم دو نوع است یک نوع بادام آمریکایی که سفت و درشت است و خیلی خوب نیست برای خوردن و یک نوع دیگر بادام ایرانی است.

ما در اینجا بادام ایرانی را میگیریم نیم ساعت در آب ولرم خیس میکنیم و پوستش را میکنیم تا سفید شود.

زیره را به سیر و پیاز اضافه میکنیم. تخم گشنیز هم اضافه میکنیم.

اگر زیره را بیشتر از مقدار گفته شده اضافه کنید غذا تلخ میشود.

پودر چیلی و برگ کاری و پودر پاپریکا را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

ظرف را از روی حرارت برمیداریم و مواد چرخ شده را هم به آنها اضافه میکنیم.

ظرف را دوباره روی حرارت میگذاریم و با شعله کم تفت میدهیم تا مثل فسنجان روغن بیندازد.

بعد میگو را اضافه میکنیم.

میتوانیم میگو را ریز کنیم یا اینکه پشت آن را باز کرده داخلش را تمیز کرده و همینطور درسته استفاده کنیم.

میگو را که اضافه کردیم کمی تفت میدهیم.

دو پیمانه آبی که داشتیم با تمبر هندی مخلوط میکنیم و چنگ میزنیم تا تمبر هندی ها خیس شوند بعد صاف میکنیم.

گوجه فرنگیها را رنده میکنیم و با تمبر هندی مخلوط کرده و به غذا اضافه میکنیم.

در ظرف را با پارچه نمدار میپوشانیم و به مدت 35 دقیقه میگذاریم دم بکشد.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 27 شهریور 1396 07:22 ب.ظ
Awesome issues here. I am very satisfied
to see your article. Thank you so much and I am looking forward to touch you.
Will you kindly drop me a mail?
دوشنبه 20 شهریور 1396 01:57 ب.ظ
من واقعا با مهارت نوشتن شما به همان اندازه با طرح بندی وبلاگ شما الهام گرفته ام.

آیا این یک موضوع پرداخت شده است یا خودتان آن را سفارشی کردید؟
در هر صورت نگهداری از نوشتن با کیفیت عالی با کیفیت عالی است
وبلاگ مثل این یکی امروزه..
دوشنبه 20 شهریور 1396 01:30 ب.ظ
امتیاز باور نکردنی استدلال های صدا نگه دارید
تلاش زیاد.
دوشنبه 20 شهریور 1396 01:09 ب.ظ
سلام، بله این پاراگراف واقعا لذت بخش است و من در مورد وبلاگ نویسی خیلی چیزهای زیادی آموخته ام.

با تشکر.
دوشنبه 20 شهریور 1396 11:55 ق.ظ
وای! در نهایت من یک وبسایت را از جایی که میتوانم واقعا حقایق مفید را دریافت کنم
با توجه به مطالعه و دانش من
دوشنبه 20 شهریور 1396 11:49 ق.ظ
WOW just what I was looking for. Came here by searching for خورشت
دوشنبه 20 شهریور 1396 12:33 ق.ظ
وبلاگ شیرین! من آن را در حالی که در یاهو در حال دیدن سایت پیدا کردم.
آیا شما هر گونه پیشنهاد در مورد چگونگی ثبت نام در اخبار یاهو دارید؟
من برای مدتی تلاش کرده ام اما هرگز به نظر نمی رسد که آنجا بمانم!
به سلامتی
پنجشنبه 12 مرداد 1396 09:29 ب.ظ
Spot on with this write-up, I really believe that this amazing site needs a
great deal more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the advice!
سه شنبه 10 مرداد 1396 08:53 ب.ظ
What's up, all the time i used to check website posts here
early in the daylight, since i like to gain knowledge of more and more.
دوشنبه 9 مرداد 1396 10:24 ب.ظ
Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However
I am experiencing troubles with your RSS. I don't understand why I
can't join it. Is there anybody else having
identical RSS issues? Anyone that knows the solution can you
kindly respond? Thanx!!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 05:10 ق.ظ
I used to be suggested this web site through my cousin. I'm not positive whether or
not this post is written through him as nobody
else recognise such particular about my problem. You are wonderful!
Thank you!
جمعه 22 اردیبهشت 1396 09:37 ق.ظ
Wow, this piece of writing is good, my sister
is analyzing these things, therefore I am going to let know
her.
یکشنبه 20 فروردین 1396 01:54 ب.ظ
Hello there! I know this is somewhat off topic but
I was wondering which blog platform are you using for this
site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had
issues with hackers and I'm looking at alternatives for another platform.
I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.
یکشنبه 26 خرداد 1392 07:37 ب.ظ
osareye sabzijate elit ta hala test kardi????koli osare dare
piazo siro gharcho sabzijato gooshto
baraye in ghazat mitooni chand tash ro test koni
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :