تبلیغات
آموزش آشپزی - بستنی شیر
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

شیر                        یک دوم لیتر

شکر                       4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ             4 عدد

وانیل                       یک دوم قاشق چایخوری

 

شکر را داخل ظرف ریخته و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا سفید رنگ شود شیر را که جوشیده به مواد اضافه میکنیم (شیر باید کاملاً پاستوریزه باشد) دوباره هم میزنیم به مدت چند دقیقه میزنیم تا مواد کف کنند و بالا بیایند بستنی را داخل ظرف ریخته و در یخچال میگذاریم بعد از کمی آن را درآورده و هم زده و دوباره این کار را چند بار تکرار میکنیم تا بستنی یخ نزند.





نوع مطلب : انواع بستنی و فالوده، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 25 دی 1387 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 10 آبان 1396 05:58 ب.ظ
اطلاعات خوب خوش شانس من سایت شما را کشف کردم
به طور تصادفی (stumbleupon). من آن را برای بعد نشانه گذاری کردم
چهارشنبه 18 مرداد 1396 02:12 ب.ظ
Hi, Neat post. There is an issue with your website in internet explorer, might check this?
IE nonetheless is the market leader and a good portion of people will omit your excellent writing due to this problem.
چهارشنبه 28 تیر 1396 09:46 ب.ظ
You've made some good points there. I checked
on the net for more info about the issue and found most people
will go along with your views on this web site.
چهارشنبه 28 تیر 1396 08:20 ب.ظ
Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous
to and you are just too fantastic. I really like what you've acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it.
You make it entertaining and you still care for to
keep it wise. I can't wait to read far more from you. This is really a terrific
site.
سه شنبه 27 تیر 1396 08:15 ب.ظ
Hey there! I could have sworn I've been to this blog before but
after checking through some of the post I realized it's
new to me. Anyhow, I'm definitely delighted I found it
and I'll be book-marking and checking back often!
دوشنبه 26 تیر 1396 07:50 ب.ظ
continuously i used to read smaller content which as well clear their motive, and that is also happening with this post which I am reading
at this place.
یکشنبه 25 تیر 1396 10:47 ق.ظ
This piece of writing will help the internet visitors for building up new webpage or even a weblog from start to end.
جمعه 23 تیر 1396 10:28 ق.ظ
Thanks for sharing your thoughts about بستنی. Regards
جمعه 23 تیر 1396 10:24 ق.ظ
Thanks for sharing your thoughts about بستنی. Regards
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:50 ق.ظ
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you!
By the way, how can we communicate?
پنجشنبه 24 فروردین 1396 03:08 ق.ظ
Your means of explaining the whole thing in this post is truly fastidious, every one be able to effortlessly be aware of it, Thanks
a lot.
شنبه 19 فروردین 1396 10:28 ب.ظ
Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :