تبلیغات
آموزش آشپزی - میگو پلو
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

 

مواد لازم:

 

برنج              3 پیمانه

میگو              500 گرم

قارچ              250 گرم

فلفل دلمه ای  1 عدد

پیاز متوسط     1 عدد

نمک و فلفل    به میزان لازم

روغن             به میزان لازم

زعفران           به میزان لازم

 

بهتر است اندازه پیاز کوچک باشد. پیاز را ریز خرد میکنیم و داخل روغن روی حرارت میریزیم تا سبک شود. نیازی نیست که سرخ شود.

اگر دوست داشتید میتوانید از دو رنگ فلفل دلمه استفاده کنید یعنی از هر رنگ نصف عدد باشد.

قارچ را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

حرارت زیاد باشد.

برای نگهداری قارچ آنها را خرد کنید در روغن داغ شناور سرخ کنید بعد بسته بندی کنید داخل فریزر نگهداری کنید در آن صورت قارچها تغییر رنگ هم نمیدهد.

قارچ را برای این اول کار اضافه کردیم که با حرارت زیاد تفت دهیم و آب نیندازد.

فلفل دلمه ای را به مواد اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدهیم.

برای بعضی از غذا بهتر است میگو را از قبل داخل آب جوش انداخته و درآورید اما در این غذا نیازی به این کار نیست و در حین تهیه غذا میگو را هم میتوانیم اضافه کنیم.

بهتر است از میگوهای متوسط استفاده کنید که نیازی به خرد شدن نداشته باشد چون موقع پختن میگوی درسته به غذا شکل خوبی میدهد.

میگو را هم به مواد اضافه میکنیم. میگو وقتی داخل غذا اضافه میشود کمی آب می اندازد این مسئله اشکالی ندارد و آب انداختن میگو باعث میشود با همان بپزد و نیازی نباشد که آب اضافه کنیم.

برنج را از قبل آبکش کرده ایم و آماده دم کردن است.

قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کمی گرم شود.

مقداری فلفل سیاه به خاطر اینکه تندی زیادی داشته نباشد اضافه میکنیم اگر طعم تند دوست دارید میتوانید از فلفل قرمز استفاده کنید چون فلفل سیاه بیشتر طعم و عطر به غذا میدهد تا تندی.

مقداری هم نمک اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم.

زعفران دم کرده را داخل قابلمه میریزیم بعد یک مقدار از برنج را به عنوان ته دیگ میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملاً زعفرانی شود. بعد برنج را در کف قابلمه صاف میکنیم مقداری از باقی برنج را روی آن میریزیم.

این پلو به صورت لایه به لایه درست میشود.

از مواد روی برنج میریزیم و دوباره برنج اضافه میکنیم و دوباره مواد اضافه میکنیم تا برنج و مواد تمام شوند.

اگر بخواهید برنج را واسه تزئین رنگی کنید آخر سر از برنج ساده روی مواد بریزید اگر نه میتوانید همینطور لا به لا که ریختید لایه رویی از مواد باشد.

باقی برنج را هم روی مواد میریزیم با ته قاشق یک حفره هایی روی برنج ایجاد کنید تا حرارت داخل قابلمه پخش شود در ظرف را میگذاریم چند دقیقه اول حرارت را زیاد کنید تا غذا بخار کند بعد حرارت را کم کنید و دم کنی را روی در قابلمه قرار دهید.

برای آبکش کردن برنج اگر بخواهید قد برنج بلندتر شود وقتی که میریزید جوش بیاد زمانی که جوش آمد دو مرتبه آب سرد در فواصل مختلف اضافه کنید یعنی از جوش بیندازید بعد دوباره که جوش آمد آب سرد اضافه کنید این شوک آب سرد باعث میشود برنج وا نرود و قد بلندی داشته باشد.

این غذا معمولاً در جنوب کشور تهیه میشود

برای تزئین از فلفل سبز و فلفل دلمه ای زرد و نارنجی و بلالهای کوچک استفاده کردیم.





نوع مطلب : انواع پلو، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 23 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 16 شهریور 1396 04:35 ق.ظ
WOW just what I was looking for. Came here by searching for میگو
چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:32 ب.ظ
My brother recommended I might like this web site.
He was entirely right. This post actually made my day.
You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
Thanks!
یکشنبه 11 تیر 1396 08:59 ب.ظ
Inspiring story there. What happened after? Good luck!
دوشنبه 1 خرداد 1396 04:05 ب.ظ
Thanks for finally talking about >آموزش آشپزی - میگو پلو <Loved it!
جمعه 25 فروردین 1396 11:05 ق.ظ
Awesome issues here. I'm very glad to look your article.
Thank you a lot and I am looking forward to contact you.

Will you kindly drop me a e-mail?
شنبه 18 خرداد 1392 08:39 ب.ظ
این سری عصاره سبزیجات هم بریز مطمئنم عالی می شه
خواستی عصاره بخری الیت بگیر که امتحانش رو پس داده
دوشنبه 24 فروردین 1388 07:27 ب.ظ
سلام دوست عزیز
اگر می خواهید بازدید خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید می توانید لینک باکس ما را در وبلاگ یا سایت خود قرار دهید تا درصدها سایت و وبلاگ مختلف به نمایش درآید و رتبه سایت شما در موتور های جستجو افزایش یابد . پس از قرار دادن لینک باکس ، لینک یا بنر مورد نظر خود را برای ما ارسال کنید تا در اسرع وقت در لینک باکس قرار گیرد .
بیتا باکس آماده تبادل لینک و بنر با سایت ها و وبلاگهای پر بازدید و یا سایر لینک باکس ها می باشد . با تشکر
یکشنبه 23 فروردین 1388 10:36 ب.ظ
سلام وبلاگ جالبی داری خوشم اومد. ممنون که ما رو لینک کردی ما هم شما رو لینک کردیم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :