تبلیغات
آموزش آشپزی - پلو مقلوبه (غذای عربی)
 
جمعه 21 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

برنج                        500 گرم

گوشت                    600 گرم

بادمجان                    2 عدد خرد شده و سرخ شده

زردچوبه                      1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز       به میزان لازم

خلال بادام                1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده           به میزان لازم

 

برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش کرده ایم.

گوشت گوسفند یا گوساله استفاده میکنیم که گوساله باشد بهتر است.

در اصل این غذا از دانه صنوبر یا کاج با نام انگلیسی پاینات یا با اصطلاح عامیانه شلغوز استفاده میکنند به جای خلال بادام که خیلی هم خوشمزه است که قیمت گرانی دارد.

گوشت را با پیاز و سیر و ادویه جات تفت میدهیم و با آب بار میگذاریم تا آب پز شود.

آب گوشت را هم نگه میداریم.

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و گوشتهای پخته شده را داخل آن در یک ردیف میریزیم.

بادمجانهای سرخ شده را روی گوشتها در یک ردیف میریزیم.

پوست بادمجانها را برای اینکه شکل زیبایی داشته باشند به صورت یک در میان به شکل نواری گرفته ایم.

برنج را روی بادمجانها میریزیم.

آب گوشت را که یک بار صاف کردیم روی مواد میریزیم.

تهیه این غذا تقریباً مثل بار گذاشتن کته است.

ادویه ها و نمک و خلال بادام را هم اضافه میکنیم.

مقداری هم آب زعفران اضافه میکنیم.

میزان زردچوبه باید بیشتر از فلفل ها باشد.

استفاده از زعفران اختیاریست.

در کشورهای عربی زردچوبه را با مقداری زیره آسیاب میکنند تا موقع تفت دادن زردچوبه یا پختن غذا بوی ضخم نداشته باشد.

در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود 20 - 25 دقیقه این غذا بپزد.





نوع مطلب : انواع پلو، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 15 تیر 1396 09:52 ب.ظ
Just what I was looking for, appreciate it for posting.
جمعه 2 تیر 1396 05:46 ب.ظ
قلب از خود نوشتن در حالی که ظاهر شدن مناسب در آیا واقعا حل و فصل کاملا با من پس از برخی
از زمان. جایی درون پاراگراف شما در
واقع موفق به من مؤمن متاسفانه تنها برای کوتاه در حالی که.
من این کردم مشکل خود را با فراز
در منطق و یک خواهد را سادگی به
کمک پر کسانی که شکاف. اگر شما که می توانید انجام من را مطمئنا تا پایان
مجذوب.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 12:05 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to
get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web savvy so I'm not 100% positive. Any recommendations or advice would be greatly
appreciated. Appreciate it
جمعه 25 فروردین 1396 03:50 ب.ظ
If you want to obtain a great deal from this piece of writing then you have to
apply such methods to your won blog.
شنبه 18 خرداد 1392 07:41 ب.ظ
چه تنوعی داره آموزش غذاهات
از همه جا یه غذا گفتی خوشم اومد :)
حالا که زعفرون ریختی توش پیشنهاد می کنم به جاش عصاره اش رو استفاده کنی خیلی ارزون تر از اصلشه بو و رنگش دقیقا عین خود زعفرونه
الیت بگیر اگر گرفتی
یکشنبه 20 بهمن 1387 04:11 ب.ظ
اگه دوست داری تبادل لینک کنیم نظرتو برام بفرست دوست عزیر.
رویا حتمأ آقا مصطفی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :