تبلیغات
آموزش آشپزی - دو نوع املت ساده و خوشمزه
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

املت پنیر با گوجه فرنگی 

مواد لازم:

تخم مرغ                            2 عدد

شیر                                 3 – 2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی خرد شده    2 عدد

پنیر پیتزای رنده شده             یک سوم پیمانه

روغن مایع                          3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                        به میزان لازم

سیر                                 1 حبه

جعفری                              1 قاشق سوپخوری

 

 

املت قارچ

مواد لازم:

تخم مرغ                  2 عدد

شیر                        3 – 2 قاشق غذاخوری

روغن                       3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل               به میزان لازم

قارچ ورقه شده           1 پیمانه

پیاز خرد و سرخ شده   1 عدد

 

املت پنیر با گوجه فرنگی 

املت به دو نوع لایه ای و مخلوط تهیه میشود که ما اینجا املت قارچ را به روش لایه ای و املت پنیر و گوجه فرنگی را به روش مخلوط تهیه میکنیم.

میتوان به جای جعفری از شوید و نعناع هم استفاده کرد.

فیله گوجه فرنگی را خرد کرده و داخل روغن تفت میدهیم.

تخم مرغها را داخل ظرف با چنگال کاملاً هم میزنیم نمک و فلفل اضافه میکنیم سیر حبه شده و سبزی را به گوجه فرنگی که روی حرارت است اضافه میکنیم.

شیر را به تخم مرغ اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و این مواد را داخل گوجه فرنگیها میریزیم و سریع هم میزنیم وقتی کاملاً گرفت مواد را وسط ظرف جمع میکنیم و کناره های آن را منظم کرده  پنیر رنده شده را روی آنها میریزیم و در ظرف را میگذاریم حرارت را ملایم میکنیم تا پنیر آب شود.

 

* برای هر تخم مرغ حدودا یک قاشق شیر کافیست اگر اندازه تخم مرغ درشت باشد برای هر یک تخم مرغ میتوان از 5/1 قاشق شیر استفاده کرد.

 

 

املت قارچ

روغن را داخل ماهی تابه میریزیم پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم قارچ را هم اضافه میکنیم تفت میدهیم شعله را زیاد میکنیم چون اگر شعله کم باشد قارچ آب می اندازد و حجم آن کم میشود.

تخم مرغها را در ظرف جداگانه میشکنیم با چنگال میزنیم شیر را اضافه میکنیم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره میزنیم در این حین قارچ را مرتب تفت میدهیم.

سبزی را به قارچ اضافه میکنیم مقداری هم نمک و فلفل به قارچها اضافه میکنیم میتوان سبزی را به مایع تخم مرغ هم اضافه کرد فرقی نمیکند.

 یک ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم مقدار خیلی کم روغن میریزیم حتی میتوان با برس کف ظرف را چرب کرد. وقتی تابه گرم شد مایع تخم مرغ را داخل آن میریزیم تابه را طوری میگردانیم که تمام مواد همه جای تابه به طور یکسان پخش شود حرارت را ملایم میکنیم وقتی این لایه بسته شد و از حالت مایع خارج شد و دور تا دور خمیر طلایی شد ماهی تابه را تکان میدهیم تا مطمئن شویم مواد گرفته و در ماهی تابه به راحتی حرکت میکند.

 مواد را روی مایع به شکل مستطیل میریزیم و دو طرف مایع را روی مواد برمیگردانیم و در ظرف را می بندیم و به مدت 6 – 5 دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم خودش را بگیرد . اگر مایع خوب نگرفته باشد موقع تا کردن پاره میشود.





نوع مطلب : انواع غذاها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
دوشنبه 24 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا
دوشنبه 13 آذر 1396 05:36 ب.ظ
هنگامی که کسی یک نوشتار نوشت، او یک برنامه کاربر را حفظ می کند
در مغز او که چگونه کاربر می تواند از آن آگاه است.
به همین دلیل است که این مقاله عالی است. با تشکر!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 12:44 ب.ظ
Good web site you've got here.. It's hard to find quality writing
like yours nowadays. I honestly appreciate people like you!

Take care!!
شنبه 31 تیر 1396 06:12 ق.ظ
Good day! This is kind of off topic but I
need some guidance from an established blog. Is it very difficult to set up
your own blog? I'm not very techincal but I can figure
things out pretty quick. I'm thinking about making
my own but I'm not sure where to begin. Do you have any points or suggestions?
Many thanks
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:36 ب.ظ
Excellent post. I will be facing a few of these issues as
well..
چهارشنبه 30 فروردین 1396 02:21 ق.ظ
It is the best time to make some plans for the future and it
is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice.
Perhaps you could write next articles referring to this article.
I want to read even more things about it!
یکشنبه 20 فروردین 1396 01:03 ق.ظ
Everyone loves what you guys are up too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the good works guys I've included you guys to my blogroll.
شنبه 18 خرداد 1392 07:35 ب.ظ
برای املت قارچ من عصاره قارچ هم زدم اگر دوست داشتی تو هم تستش کن
خیلی عالی بود از عصاره های الیت بود
سه شنبه 25 فروردین 1388 07:53 ب.ظ
سلام از king of java مزاحمتون میشم با عضو شدن در لینک باکس ما در گسترش ان سهیم باشید
سه شنبه 25 فروردین 1388 07:26 ب.ظ
اگر می خواهید با وبلاگ ما تبادل لینک کنید لینک ما را با نام " P30REX (بهترین وبلاگ پارسی) " در وبلاگ یا سایت خود قرار دهید و در بخش تماس با ما و یا نظرات لینک خود را قرار دهید.

http://p30rex.persianblog.ir
سه شنبه 25 فروردین 1388 07:02 ب.ظ
من شمارو لینک کردم (بلد شدم)اگر ممکن هست من را با اسم ##رپ جدید##لینک کنید مرسی.
ممنون برای این که برای سایت من نظر دادید.
سه شنبه 25 فروردین 1388 06:18 ب.ظ
سلام
خوشحالم که خوشتون اومد.
ببخشید که این طوری حرف میزنم ولی اگه غذاهای گیاهی بذارین به نظرتون بهتر نیست؟این طوری هر دومون به هدفمون میرسیم.
ممنون
سه شنبه 25 فروردین 1388 05:51 ب.ظ
سلام سپیده عزیز و خسته نباشی از اینکه سری به ما زدی متشکرم وبلاگ عالی و زیبایی داری مخصوصا با این همه خوراکی خوشمزه که دهن آدمو آب می اندازه خوشحال می شم برای تبادل لینک بازم سر بزن
متشکرم
دوشنبه 24 فروردین 1388 06:34 ب.ظ
سلام دوستان عزیز اگر در شرایط رکود اقتصادی حال حاضر خواهان کسب درامد مطمئن ودرامد ایده ال هستید اگر خواهانه دریافت سود ماهیانه 12تا16درصد برای سرمایه هایتان هستید از سایت ما دیدن کنید (بانک ماهیانه1.5درصد میدهد )
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :