تبلیغات
آموزش آشپزی - بیف استروگانف
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

گوشت ران گوساله خرد شده            500 گرم

پیاز خرد شده                                2 عدد متوسط

زردچوبه                                       1 قاشق چایخوری

سیر                                           2 حبه

فلفل                                          یک قاشق چایخوری

نمک                                          به میزان لازم

پودر کاری                                     2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل                                  2 قاشق مرباخوری

پودر گل سرخ                                1 قاشق مرباخوری

قارچ خرد شده و تفت داده شده         300 گرم

سیب زمینی خلالی و سرخ شده       300 گرم

هویج خلالی و سرخ شده                300 گرم

 

میزان قارچ را میتوان کمتر هم کرد. روغن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.

 

گوشت را خلالی نازک به قطر تقریباً 1 سانتی متر در برش میزنیم. گوشت را در طول برش بزنید تا موقع خوردن اذیت نشوید.

 

پیاز سرخ شده را به همراه گوشت به روغن اضافه میکنیم حرارت را کمی زیاد میکنیم تا گوشت کمتر آب بیندازد.

 

اگر میزان پیاز را بیشتر کنید این غذا خوش طعم تر میشود.

 

ادویه ها را به مواد اضافه میکنیم. میزان پودر کاری و زنجبیل در طعم این غذا خیلی موثر است.

 

برای خوش عطر شدن غذا از زردچوبه کمتری استفاده میکنیم و مقداری زعفران آبکرده اضافه میکنیم.

 

از روغن زیادی استفاده نمیکنیم چون قارچ را با روغن تفت داده ایم و هویجها را با کره و زعفران تفت داده ایم. سیب زمینی را هم با روغن سرخ میکنیم.

 

سیر برای عطر این غذا خیلی موثر است و در موقع خوردن غذا طعم و بوی سیر خیلی مشخص نمیشود.

 

قارچ را خلالی کرده ایم و موقع خلال کردن آبلیمو میزنیم تا سیاه نشود بعد با روغن تفت میدهیم.

 

قارچ و هویج و سیب زمینی چون قبلاً سرخ شده در آخر کار و موقع سرو وقتی غذا داغ است اضافه کرده و سرو میکنیم تا شکل ظاهری آنها هم حفظ شود.

 

سیر را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آنقدر تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود و به سفیدی بزند و حرارت باید زیاد باشد تا آب گوشت بخار شود.

 

هویج چون خلالهای خیلی نازک شده نیازی به پختن زیاد ندارد و فقط سرخ میکنیم و در حین سرخ شدن پخته میشود.

 

وقتی گوشت سرخ شد آب اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم و با حرارت کم میگذاریم 30 دقیقه بپزد بعد داخل ظرف مورد نظر کشیده و مواد تفت داده شده را هم کنار آن سرو میکنیم.

 

این غذا برای 6 نفر مناسب است و خیلی مقوی است و زیادی نیاز ندارد که با نان یا برنج سرو شود.





نوع مطلب : انواع خوراک، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 9 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا
چهارشنبه 18 مرداد 1396 11:48 ق.ظ
I do not even know how I ended up here, but I thought
this post was good. I don't know who you are but certainly you're going
to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396 04:01 ب.ظ
I really like it when people come together and share
opinions. Great website, keep it up!
یکشنبه 20 فروردین 1396 05:27 ب.ظ
Hello, yeah this paragraph is genuinely pleasant
and I have learned lot of things from it
concerning blogging. thanks.
جمعه 24 خرداد 1392 09:51 ب.ظ
بد نیست اگر به جای سیر عصاره اش رو بریزیا
اینجوری دیگه تیکه های سیر زیر دندن نمی رن
عصاره های الیت حرف ندارن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :