تبلیغات
آموزش آشپزی - دلمه برگ مو
 
جمعه 28 فروردین 1388 :: نویسنده : رویا

 

 

مواد لازم:


پیاز                              4 قاشق غذاخوری (سرخ کرده ساطوری شده)

شکر                              3 قاشق غذاخوری

رب                                2 قاشق غذاخوری

برگ مو                              نیم کیلو

گوشت چرخ کرده               نیم کیلو

آبلیمو یا آبغوره یا سرکه        1 استکان برای چاشنی

برنج                                     1  پیمانه آبکشی شده

سبزی دلمه                         نیم کیلو پاک کرده ساطوری شده (تره، گشنیز، ترخون،

نعناع، جعفری، پیازچه)

لپه پخته                              50 گرم

نمک، فلفل                           به میزان لازم

زعفران                                 در صورت دلخواه به میزان لازم

 

پیاز را تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم تفت میدهیم.

 

سبزی را در ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت تفت میدهیم.

 

داخل گوشت کمی روغن اضافه میکنیم چون اول کار روغن کم ریخته بودیم.

 

 سبزی را در ظرف دیگر مرتب هم میزنیم کمی روغن به آن اضافه میکنیم.

 

به گوشت فلفل اضافه میکنیم.

 

حرارت زیر سبزی را کم میکنیم و همچنان تفت میدهیم تا حدی که سبک شود.

 

مقدار کمی جوز هندی داخل گوشت رنده میکنیم تا بوی ضخم آن را بگیرد وقتی آماده شد یا در این مرحله رب اضافه میکنیم یا به جای آن در مرحله آخر زعفران اضافه میکنیم هر کدام را که دوست دارید میتوانید انتخاب کنید که ما زعفران را انتخاب کردیم پس رب اضافه نمیکنیم.

 

سبزی را به گوشت اضافه میکنیم مخلوط میکنیم لپه و برنج را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم زعفران را اضافه میکنیم مقداری شکر اضافه میکنیم چون شکری که برای تهیه سس به کار میبریم کاملاً به خورد مواد نمیرود.

 

مایع دلمه آماده شده است.

 

دو تا برگ را برای هر دلمه استفاده میکنیم.

 

مقداری از مایع را برداشته و داخل برگ میریزیم و لبه های کناری برگ را به داخل تا میکنیم و بعد لوله میکنیم و دلمه ها را به شکل مستطیل منظم درمی آوریم. مواد را قسمت کدر برگ میریزیم یعنی روی براق برگ به بیرون باشد تا زیباتر دیده شود.

 

کف ظرف مورد نظر چند برگ قرار میدهیم بعد یک ردیف دلمه میچینیم بعد ردیف بعدی تا چند سانتی متر از لبه قابلمه خالی بماند بعد سس را روی دلمه ها میریزیم یک درب روی دلمه ها قرار میدهیم و یک درب هم روی قابلمه که درب روی دلمه ها کوچکتر است. 

 

یک ساعت فرصت میدهیم با حرارت ملایم دلمه بپزد.

 

طرز نگهداری برگ مو

 

 مقداری آب نمک تهیه میکنیم میگذاریم بجوشد برگهای تازه مو را بعد از جوشیدن آب داخل ظرف میریزیم بعد از اینکه ظرف از جوش افتاد حدود 30 ثانیه طول میکشد تا دوباره به جوش بیفتد بعد برگها را از قابلمه خارج میکنیم محلولی از آب نمک و سرکه آماده کرده و برگها را داخل آن نگه میداریم مقداری روغن هم میریزیم که کپک نزند.





نوع مطلب : انواع دلمه، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 22 آبان 1396 08:47 ق.ظ
This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found something which helped me.
Thanks!
یکشنبه 21 آبان 1396 04:01 ق.ظ
Hello to every body, it's my first go to see of this
weblog; this webpage contains remarkable and in fact excellent material for visitors.
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 07:51 ب.ظ
Hello, yeah this post is actually pleasant and I have learned lot of things from it regarding blogging.
thanks.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:28 ق.ظ
Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering
if you knew where I could get a captcha plugin for my
comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?

Thanks a lot!
شنبه 19 فروردین 1396 07:55 ب.ظ
Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get
that "perfect balance" between user friendliness and visual
appearance. I must say you have done a superb job with
this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Chrome.
Exceptional Blog!
شنبه 18 خرداد 1392 08:32 ب.ظ
من عاشق دلمه برگ مو ام ...مرسی مرسی
کلی هوس کردم :دی
می تونی کنار سبزی دلمه ،چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بذاری
حسابی می چسبه
شنبه 18 خرداد 1392 08:32 ب.ظ
من عاشق دلمه برگ مو ام ...مرسی مرسی
کلی هوس کردم :دی
می تونی کنار سبزی دلمه ،چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بذاری
حسابی می چسبه
پنجشنبه 3 اردیبهشت 1388 11:33 ق.ظ
سلام دوست عزیز.ممنون كه به كلبه ما سر زدی.شما هم وبلاگ جالبی داری.امیدوارم آسمون دلت همیشه پر از ستاره های درخشان باشه.من شما رو لینك كردم با افتخار.اگه مایلید منو با نام ندو خسته میشی!لینك كنین.
چهارشنبه 2 اردیبهشت 1388 07:40 ب.ظ
سلام سپیده جون ؛
پس کجایی ؟
چرا نشستی ؟
می دونی تو وبلاگ ما چه خبره ؟
نه نمی دونی ...
خوب جشن تولده دیگه ...
جشن تولد کی ؟
خوب معلومه دیگه ...
جشن تولده سهاجونه دیگه ...
پس زود باش بیا ...
راستی کادو یادت نرها ...
پس زود باش منتظرت هستیم
دوشنبه 31 فروردین 1388 04:56 ب.ظ
سلام...من زانیار هستم....وبلاگی جالبی دارید البته برای دخترا.........
خوشحال میشم با هم تبادل لینک داشته باشیم...لطفا وبلاگ منو با اسم(معرف بازی های کامپیوتری ADSQ )لینک کنید وبگید که وبلاگ تونو با چه اسمی لینک کنم نتظر جوابتون هستم بای
شنبه 29 فروردین 1388 06:33 ب.ظ
بازم سلام
من لوگوی شما را هم گذاشتم
خوشحال میشم شما هم لوگوی من را بزارید
شنبه 29 فروردین 1388 06:19 ب.ظ
سلام من شما رو لینك كردم
خوشحال میشم شما هم منو بانام *فقط عكس* لینك كنید
جمعه 28 فروردین 1388 06:42 ب.ظ
سلام من شما رو لینک کردم


حتما بیاید خوشحال میشم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :