تبلیغات
آموزش آشپزی - خورشت آلو اسفناج
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

مواد لازم:

 

گوشت ماهیچه یا مغز ران       نیم کیلو

پیاز                                   1 عدد

روغن مایع ذرت                    به میزان لازم

اسفناج                             یک کیلو

آلو                                   200 گرم

آب لیموترش                        2 قاشق سوپخوری

شکر                                 2 - 1 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل                         به میزان لازم

آب جوش                           4 پیمانه

 

از روغن ذرت به خاطر مقاومت آن در برابر حرارت استفاده میکنیم.

 

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و روغن مایع ذرت را داخل آن میریزیم و پیاز خلالی شده که با مقداری آب زعفران مخلوط کرده ایم تا خوشرنگ شود را داخل آن تفت میدهیم.

 

وقتی پیاز تفت داده شد تکه های گوشت را به آن اضافه میکنیم.

 

برای خورشت از گوشت مغز ران، ماهیچه، سردست و حتی راسته میتوانیم استفاده کنیم.

 

گوشت گوساله نر جوان یا گوسفند باشد خوشمزه تر است.

 

اگر روغن داغ باشد بدون اینکه گوشت آب بیندازد سریع تغییر رنگ دهد و مواد گوشت خارج نمیشود و خوشمزه تر میشود.

 

در ظرف دیگری مقداری روغن ذرت میریزیم و اسفناج را داخل آن میریزیم.

 

اسفناجها را بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم. زیاد ساطوری نمیکنیم تا موقع تفت دادن له نشود.

 

اگر اسفناج داخل ماهی تابه جا نشود میتوانیم کم کم اضافه کنیم وقتی کمی نرم شد حجم آن کمتر شد بقیه را اضافه کنیم و تفت دهیم.

 

وقتی پیاز و گوشت با هم به اندازه کافی تفت داده شدند 4 پیمانه آب جوش را اضافه میکنیم. آب جوش را روی گوشتها نمیریزیم تا مزه گوشت را نگیرد و کنار قابلمه میریزیم. وقتی آب جوشید در ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود.

 

دقت کنید اسفناج و هویج وقتی منجمد شوند سرطان زا میشوند.

 

وقتی گوشت نیم پز شد اسفناج را به همراه آلوها به گوشت اضافه میکنیم.

 

نشانه نیم پز شدن گوشت این است که مابین دو انگشت وقتی فشار میدهیم راحت له شود.

 

آلوها را نیم ساعت تا دو ساعت بستگی به میزان نرمی و سفتی آلوها خیس میکنیم بعد آبش را خارج کرده و به همراه اسفناج به گوشت اضافه میکنیم.

 

در ظرف را میبندیم میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود و اواخر پخت نمک و فلفل را اضافه میکنیم.

 

اگر نمک را اول کار اضافه کنیم نمک باعث میشود گوشت قرمز سفت شود.

 

اگر فلفل را هم اوایل پخت اضافه کنیم عطر آن از بین میرود. سعی میکنیم از فلفل تازه استفاده کنیم.

 

اسفناج سبزی شوری هست پس در غذاهایی که اسفناج اضافه میکنیم از نمک کمتری استفاده میکنیم.

 

آلوی خورشتی سیاه یا آلوی زرد برغانی میتوانیم استفاده کنیم.

 

وقتی خورشت کاملاً پخته شد و به روغن افتاد شکر و لیمو را اضافه میکنیم.

 

این خورشت همراه برنج یک خورشت خیلی مقوی است.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
سه شنبه 23 مرداد 1397 02:31 ق.ظ

Very good stuff. Many thanks!
can i buy viagra where can i buy viagra buy tadalafil online viagra on prescription uk where can i buy cheap viagra generic viagra buy online viagra tablets buy online viagra online usa sildenafil generic uk buy viagra forum
دوشنبه 7 خرداد 1397 01:32 ق.ظ

This is nicely put! !
cialis rezeptfrei generic cialis tadalafil cialis professional from usa tadalafil tablets cialis 5 mg para diabeticos purchase once a day cialis prices on cialis 10 mg only here cialis pills generic cialis tadalafil cialis online
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1397 02:36 ق.ظ

Good forum posts, Appreciate it!
effetti del cialis how does cialis work prix de cialis cialis tablets australia generic cialis levitra cialis daily reviews tadalafil 20mg buy cialis online cialis taglich buy original cialis
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 01:21 ق.ظ

You have made your point very effectively!!
viagra online prescription buy viagra canadian pharmacy viagra cheap levitra get viagra no prescription sildenafil uk viagra pharmacy viagra online pharmacy viagra buy generic viagra where to buy viagra safely online can you buy viagra at cvs generic viagra buy online
جمعه 17 فروردین 1397 05:32 ب.ظ

Appreciate it, A good amount of stuff!

cialis vs viagra generic cialis at walmart buy cialis sample pack cialis generique 5 mg compare prices cialis uk how do cialis pills work chinese cialis 50 mg estudios de cialis genricos generic cialis pill online cialis billig
جمعه 3 فروردین 1397 12:53 ب.ظ

You've made your point very clearly!!
generic cialis 20mg tablets cialis rezeptfrei sterreich tadalafilo cheap cialis venta de cialis canada cialis 5 mg schweiz prezzo di cialis in bulgaria acheter cialis kamagra cialis kaufen wo enter site natural cialis
یکشنبه 27 اسفند 1396 08:15 ب.ظ

Awesome advice. Thanks!
we recommend cialis info link for you cialis price estudios de cialis genricos buying brand cialis online cialis mit grapefruitsaft cialis pas cher paris click here to buy cialis buy name brand cialis on line we like it cialis price prix de cialis
چهارشنبه 18 مرداد 1396 02:22 ب.ظ
Thank you a lot for sharing this with all of us you really recognise what you're
talking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with my website =).
We could have a link exchange arrangement between us
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:27 ق.ظ
Hey there just wanted to give you a quick heads up.
The words in your article seem to be running off the screen in Chrome.

I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with
web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
The design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 09:07 ق.ظ
Hello, Neat post. There's a problem with your site in internet explorer, may check this?

IE nonetheless is the market chief and a huge part of people will miss your wonderful writing due to this problem.
پنجشنبه 31 فروردین 1396 04:15 ق.ظ
I am actually happy to read this website posts which includes tons of useful facts,
thanks for providing these kinds of data.
شنبه 19 فروردین 1396 06:31 ب.ظ
What's up friends, how is the whole thing, and what you wish for to say about this piece of writing, in my view its really amazing for me.
جمعه 17 خرداد 1392 02:06 ب.ظ
من زیاد خورش آلو اسفناج دوست ندارم
همیشه سعی می کنم غذا هایی که دوست ندارم رو با کلی ادویه و چاشنی خوشمزه کنم
چاشنی های الیت تا حالا تو این زمینه خوب جواب دادن و غذا رو خوشمزه کردن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :