تبلیغات
آموزش آشپزی - خورشت مرغ و زیتون (غذای لبنانی)
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

مرغ                                  500 گرم

پیاز متوسط                         1 عدد

سیر                                     4 حبه

پودر زیره سیاه                      1 قاشق چایخوری

زردچوبه                                یک دوم قاشق مرباخوری

روغن زیتون بی بو                   50 گرم

استاک مرغ یا گوشت              1 لیوان

فلفل دلمه ای رنگی و سبز        از هر کدام 1 عدد

زیتون سبز بدون هسته                10 عدد

آبلیمو                                         3 قاشق غذاخوری

لیمو ترش حلقه شده                 2 عدد

پودر فلفل سیاه                       یک دوم قاشق چایخوری

زعفران حل شده                     3 قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری                     3 – 2 قاشق غذاخوری


استاک به آب مرغ یا گوشت که غلیظ شده باشد گفته میشود.

 

برای تهیه استاک مرغ یا گوشت 10 – 5 کیلو اسکلت مرغ یا استخوان گوسفند را شسته داخل قابلمه بزرگ میریزیم آب اضافه میکنیم میگذاریم بجوشد. کف روی ظرف را می گیریم بعد هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، برگهای کرفس و برگ تره فرنگی هر کدام که در دسترس بود اضافه میکنیم بدون زردچوبه. میگذاریم 6 – 5 ساعت بپزد بعد صاف میکنیم میگذاریم خنک شود وقتی بسته شد و ژله مانند شد روغن زردی که روی آن جمع میشود را جمع کرده و ژله ها را بسته بندی کرده داخل فریزر قرار میدهیم هر وقت لازم شد استفاده میکنیم.

 

از مواد این خورشت چیزی را کم یا زیاد نکنید فقط اندازه فلفل دلمه ای را در صورت تمایل میتوان کمتر کرد.

 

به جای فلفل سیاه که در مواد گفته شد ما از پودر فلفل قرمز استفاده میکنیم تا رنگ خورشت تیره نشود.

 

ظرف را روی حرارت میگذاریم روغن زیتون را که حتماً باید بدون بو باشد میریزیم.

 

روغن زیتون نباید زیاد تفت داده شود.

 

سیر و پیاز را که ساطوری کرده ایم داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود نیازی نیست سرخ کنیم فقط در حد سبک شدن کافی است. اگر پیاز زیاد تفت داده شود رنگ خورشت عوض میشود و خواص پیاز نیز کمتر میشود.

 

مرغ را به مواد اضافه میکنیم. می توان از فیله مرغ یا ماهیچه استفاده کرد.

 

 

 

نکته ای در مورد تمامی خورشتها:

 

اگر به خورشتها آب کمی اضافه کنیم و روی شعله کم آنها را دم کنیم خیلی خوشمزه تر خواهند شد و باعث می شود عرق ظرف داخل خورشت نریزد و تیره و بد مزه نشود.

 

فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس زیتونها را اضافه کرده و هسته های لیمو را در می آوریم حلقه حلقه کرده به مواد اضافه میکنیم آب لیمو و زردچوبه هم اضافه کرده میگذاریم بپزد.

 

مواد را که کمی تفت دادیم آب مرغ اضافه میکینم پارچه سفید نخی تمیز را خیس میکنیم آبش را فشار میدهیم و برای دم کردن خورشت استفاده میکنیم.

 

برای دم کردن از پارچه ابری استفاده نکنید.

 

در آخر 10 دقیقه مانده به سرو غذا پودر زیره سیاه و زعفران و جعفری اضافه میکنیم. اگر زیره زیاد بجوشد خیلی تیره میشود و طعم تلخی به غذا میدهد.

 

این غذا بیشتر با ترشی انگور سرو می شود.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 16 شهریور 1396 06:49 ق.ظ
Asking questions are truly nice thing if you are not understanding something
completely, however this paragraph gives good understanding yet.
چهارشنبه 18 مرداد 1396 06:45 ب.ظ
Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to claim that
I get in fact loved account your weblog posts. Anyway I will be subscribing
to your augment or even I fulfillment you get right of
entry to constantly rapidly.
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 03:34 ق.ظ
Hello there! This is my first visit to your blog!
We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.

Your blog provided us valuable information to work on. You
have done a wonderful job!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 11:42 ب.ظ
It's the best time to make a few plans for the long run and
it is time to be happy. I have read this publish and if I may
just I wish to suggest you few fascinating things or advice.
Maybe you can write subsequent articles relating to this article.
I wish to read even more issues approximately it!
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:18 ب.ظ
It's very effortless to find out any topic on net as compared to
textbooks, as I found this piece of writing at this web site.
چهارشنبه 9 فروردین 1396 09:43 ب.ظ
Heya i'm for the first time here. I came across this board and
I find It truly useful & it helped me out much.
I hope to give something back and aid others
like you helped me.
جمعه 17 خرداد 1392 02:04 ب.ظ
الیت یه کلی سوپ آماده داره با کلی طعم های متفاوت و خوشمزه
حتما امتحانشون کن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :