تبلیغات
آموزش آشپزی - خورشت گردو اسفناج دامغانی
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

اسفناج خرد شده       500 گرم

مغز گردو چرخ شده     400 گرم

گوشت مرغ               650 گرم

پیاز متوسط خرد شده  2 عدد

رب انار                     1 پیمانه

رب گوجه فرنگی         3 قاشق غذاخوری

شکر                       3 قاشق غذاخوری

آبغوره                      3 قاشق غذاخوری

روغن، نمک، زردچوبه    به میزان لازم

 

سه تا ظرف روی حرارت میگذاریم داخل هر کدام مقدار کمی روغن مایع میریزیم پیاز خرد شده را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را در یکی از ظرفها میریزیم.

 

این غذا را میتوان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچین و مرغابی هم درست کرد.

 

حرارت زیر دو تا از ظرفها را کم میکنیم. پیاز را در ظرف سوم خوب تفت میدهیم وقتی کامل تفت داده شد و پیاز سبک شد گوشت را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم آرام آرام سرخ شود.

 

در دو ظرف دیگر پیاز را تفت میدهیم تا رنگ طلایی به خودش بگیرد.

 

استفاده از ظرف مسی باعث میشود غذا طعم بهتری داشته باشد.

 

در یکی از ظرفها که مخصوص خورشت گردو است پیاز که کمی طلایی شد گردو را اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم اگر گردو یک مقدار در روغن تفت داده شود چربی خودش را بهتر پس میدهد.

 

مقداری نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه میکنیم. آب اضافه میکنیم و میگذاریم کامل بپزد. حدود یک ساعت یا یک ساعت و نیم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.

 

در ظرف سوم که برای خورشت اسفناج است وقتی پیاز طلایی شد اسفناج خرد شده را اضافه میکنیم.

 

هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده میکنیم.

 

اسفناجها را کاملاً هم میزنیم. مدت زمان پخت اسفناج 20 دقیقه است خیلی کم آب اضافه میکنیم و میگذاریم کامل بپزد.

 

وقتی مرغ سرخ شد کمی نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و میگذاریم کنار.

 

وقتی مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورشت گردو اضافه میکنیم و یک ساعت هم با گوشت مرغ میپزیم وقتی جا افتاد اسفناج را هم اضافه میکنیم.

 

اگر میخواهیم رب انار اضافه کنیم به هر دو تا خورشت به عنوان چاشنی رب انار اضافه میکنیم اما اگر نخواهیم از رب انار استفاده کنیم رب گوجه را داخل روغن کمی تفت داده و شکر و آبغوره اضافه میکنیم و به عنوان چاشنی برای هر دو خورشت استفاده میکنیم.

 

دقت کنید اگر در هر یک از خورشت ها از یکی از ربها استفاده کنیم غذا مزه بدی خواهد داشت پس برای هر دو از یک نوع رب استفاده کنید.

 

سمنانیها معمولاً رب انار استفاده میکنند.

 

چاشنی نیز همراه خورشت سرو میشود و داخل آن مخلوط نکردیم کنار آن میگذاریم.





نوع مطلب : انواع خورشت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
یکشنبه 27 اسفند 1396 08:02 ب.ظ

Amazing plenty of helpful info.
cialis reviews cialis vs viagra american pharmacy cialis low dose cialis blood pressure prix de cialis prezzo di cialis in bulgaria cialis savings card cialis pills price each generic cialis review uk cialis tadalafil online
شنبه 18 شهریور 1396 05:26 ق.ظ
Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
I'm hoping to start my own blog soon but I'm a little lost on everything.
Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally confused ..

Any recommendations? Thank you!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 05:04 ب.ظ
My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I may as well check things out.
I like what I see so now i am following you. Look forward to finding
out about your web page repeatedly.
شنبه 31 تیر 1396 11:22 ق.ظ
Greetings! Very useful advice in this particular post!
It's the little changes that make the biggest changes.
Many thanks for sharing!
جمعه 25 فروردین 1396 07:57 ق.ظ
Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if
it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and
she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share
it with someone!
شنبه 19 فروردین 1396 06:24 ب.ظ
What i don't realize is in reality how you're now
not actually much more neatly-liked than you may be
right now. You're very intelligent. You realize therefore considerably in the case of this matter,
made me personally imagine it from numerous varied angles.

Its like men and women don't seem to be involved except it's one thing to do with Lady gaga!
Your own stuffs great. Always handle it up!
جمعه 17 خرداد 1392 02:03 ب.ظ
تا حالا عدسی الیت رو خوردی؟؟؟
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 01:15 ب.ظ
سلام. دستور غذا رو خوندم و فکر کنم لازمه چند تا نکته رو بگم:
1. به هیچ عنوان از رب گوجه استفاده نکنید. بسیار بدمزه خواهد شد.
2.بهترین ترشی برای این غذا رب انار ترش هست. اگه نبود آب نارنج گزینه مناسبی می باشد
3.گردو و اسفناج رو جدا جدا طبخ نکنید. حتماً مخلوط کنید و بزارین با هم بپزن تا گردو روغن بندازه
4.این خورشت لذیذترین غذاییه که من تو زندگیم خوردم و به عنوان یه دامغانی ازش لذت میبرم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :