تبلیغات
آموزش آشپزی - ترشی کیوی
آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM

 

مواد لازم:

 

کیوی                                یک کیلو

گلابی                                3 عدد

سیب                                3 عدد

پرتقال                               3 عدد

قیسی                              200 گرم

شکر قهوه ای                      50 گرم

رنده پوست لیموترش             1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین                        1 قاشق غذاخوری

پودر هل                               یک قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی                    1 قاشق چایخوری

سرکه                               به میزان لازم

نمک                                 به میزان لازم

 

ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.

 

روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.

 

گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.

 

پرتقال را فیله میکنیم.

 

قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.

 

کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.

 

در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.

 

مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.

 

میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.

 

مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.

 

روش دوم :

 

یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.

 

این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.

 

برای تهیه ترشی آلبالو به روش زیر عمل میکنیم:

 

آلبالوی تازه یا خشک را میشوییم و سپس روی پارچه خشک میکنیم و سپس با سرکه خیس میکنیم و داخل شیشه میریزیم.

 

به نسبت هر یک کیلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل میکنیم و به سرکه اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم بماند تا گلوله نشود و وقتی داغ است روی آلبالو میریزیم و برای هر یک کیلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه میکنیم.

 

میتوانیم به جای شکر کارامل شده از شیره خرما یا انگور اضافه کنیم.





نوع مطلب : انواع ترشی و مربا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 10 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1397 03:19 ق.ظ

Thanks a lot! Helpful stuff.
cialis dose 30mg when will generic cialis be available low cost cialis 20mg cialis side effects dangers free generic cialis cialis flussig cialis tadalafil online tesco price cialis cialis et insomni cialis in sconto
جمعه 7 اردیبهشت 1397 06:35 ب.ظ

Fantastic stuff. Regards.
when can i take another cialis tadalafil 20mg cialis sale online cialis rezeptfrei prices on cialis 10 mg 40 mg cialis what if i take callus cialis online deutschland acquisto online cialis cialis 100 mg 30 tablet
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397 02:59 ق.ظ

Cheers. A good amount of posts.

canadian viagra get viagra cheap how do i buy viagra online where to buy viagra over the counter viagra pills cheapest viagra pills online buy cheap generic viagra pharmacy usa online viagra for men where can i buy sildenafil online
جمعه 3 فروردین 1397 02:49 ب.ظ

Good postings, Appreciate it.
safe dosage for cialis click now buy cialis brand cialis 5 mg effetti collateral cialis generic availability cialis super kamagra tadalafil cialis prezzo al pubblico cialis generic availability cialis wir preise cialis 20 mg best price
یکشنبه 27 اسفند 1396 09:44 ب.ظ

Thanks a lot, Good information!
preis cialis 20mg schweiz cialis 5mg billiger cialis dosage amounts dosagem ideal cialis generic cialis 20mg uk achat cialis en itali cialis taglich cialis dosage discount cialis cialis 5mg prix
پنجشنبه 16 شهریور 1396 05:21 ق.ظ
Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing
around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I
hope you write again soon!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 05:29 ب.ظ
It's actually a nice and useful piece of info. I'm satisfied that
you simply shared this helpful info with us.
Please keep us informed like this. Thank you for sharing.
چهارشنبه 28 تیر 1396 06:34 ب.ظ
Hi there would you mind sharing which blog platform you're using?
I'm planning to start my own blog in the near future
but I'm having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
The reason I ask is because your design and style seems different
then most blogs and I'm looking for something
completely unique. P.S Apologies for being
off-topic but I had to ask!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 04:40 ق.ظ
Amazing issues here. I'm very satisfied to look your post.
Thanks a lot and I am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?
سه شنبه 29 فروردین 1396 12:42 ب.ظ
I got this web page from my friend who informed
me concerning this site and now this time I am browsing this website and reading very informative articles at this place.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 06:04 ب.ظ
Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your web site,
how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal.
I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept
جمعه 17 خرداد 1392 02:02 ب.ظ
خواستی عصاره سیر الیت هم بریز توش
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.
مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :