تبلیغات
آموزش آشپزی - ترشی کیوی
 
پنجشنبه 10 اردیبهشت 1388 :: نویسنده : رویا

 

مواد لازم:

 

کیوی                                یک کیلو

گلابی                                3 عدد

سیب                                3 عدد

پرتقال                               3 عدد

قیسی                              200 گرم

شکر قهوه ای                      50 گرم

رنده پوست لیموترش             1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین                        1 قاشق غذاخوری

پودر هل                               یک قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی                    1 قاشق چایخوری

سرکه                               به میزان لازم

نمک                                 به میزان لازم

 

ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.

 

روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.

 

گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.

 

پرتقال را فیله میکنیم.

 

قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.

 

کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.

 

در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.

 

مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.

 

بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

 

شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.

 

میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.

 

مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.

 

روش دوم :

 

یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.

 

این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.

 

برای تهیه ترشی آلبالو به روش زیر عمل میکنیم:

 

آلبالوی تازه یا خشک را میشوییم و سپس روی پارچه خشک میکنیم و سپس با سرکه خیس میکنیم و داخل شیشه میریزیم.

 

به نسبت هر یک کیلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل میکنیم و به سرکه اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم بماند تا گلوله نشود و وقتی داغ است روی آلبالو میریزیم و برای هر یک کیلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه میکنیم.

 

میتوانیم به جای شکر کارامل شده از شیره خرما یا انگور اضافه کنیم.





نوع مطلب : انواع ترشی و مربا، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 17 خرداد 1392 02:02 ب.ظ
خواستی عصاره سیر الیت هم بریز توش
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آموزش آشپزی
طرز تهیه بهترین غذاها، کیک، کلوچه، سوپ و آش، بستنی و ترشی
درباره وبلاگ

با سلام به وبلاگ خودتون خوش آمدید.
تمامی طرز تهیه غذاها در ادامه مطلب میباشد.

مدیر وبلاگ : رویا
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :